maanantai 13. elokuuta 2018

Läskipohjalliset ja kompressiosukatHenki on vielä pihissy ihan mukavasti viimepäivinä. Liikunnalliset riemut on maittannu myös kiitettävästi, vaikka raihnasuus jo niitä riemuja rasittaakin pikkusen. Vois olla paljo huonomminkin asiat.

Tennariloita oon viritelly monella konstilla vähän paremmin sopivaksi tuolle oikijan jalan äityneelle akillekselle. Viimene viritys oli se, kun jätin osan läskeistä käristämättä, ja siivuttelin niistä puolen sentin korokepalat kantapäijen alle.

Venytelly oon joka juoksusessijoo ennen kunnolla. Kylmää oon anniskellu myös, sekä Voltareeniä sivelly pariin kertaan muijen reenijen välillä. Myös suupieliin on sitä vähäsen riittänny, mutta miun kokemukset sen huulirasvaksi soveltuvuuvesta on nekatiiviset. Kirvelee pirusti, eikä juoksuvauhtikaan tunnu paranevan yhtään silläkään konstilla.

Investoin myös kokoläskipohjallisiin ja kompressijonilkkasukkiin usijamman kympin, sekä vajaan kolmesatasen uuteen Karmijaan esijuoksijaan tyypiltään 235. Siinä on perinteiset painonappulat, kun nuo hivelynäyttöset miulle jo piisas, ku niitä sai hivellä tuntikaupalla, eikä juur mittää muuta tapahtunnu, ku omat päreet alko käryämään. Tänää ne kärys myös sen takia, ku olin unohtannu taas lunastaa jostaki saamani 50€:n lahjakortin. Oli aikaa 2 vuotta se käyvä lunastamassa, ja aika oli nyt parilla kuukauvella ylittynny. Ei ollu eka kerta, ku tällee kävi. Kassahenkilö oli tiukkana Uunon itkemisestä huolimatta, ja eurot jäi rahakkaampijen taskuihin tälläkin kertaa.

Seuraava viritys on kokeilla myös sukan sisälle laitettavaa, solumouvista kantapäätukea, josta leikaan kolmion muotosen akilleksen kohdan pois, vaikka tuo tänään käyttämäni kokoläskipohjallinen ja kompressiosukkayhistelmä yhistettynä repaleisiin ja väljiin New Balancen tennarinjämiin tuntuki jo aika hyvältä yhistelmältä.

Tän "vouhkaamisen" tavoitteena on se, että syksyllä saisin jo viikon pitkän lenkin pituuven kasvatettua 20km:iin, ja voisin osallistua johinkin Torreviejan lähiseuvun kisoihin tulevana syksynä, ehkä puolimaratonillekin? Nytte ollaan jo mukavasti 16km:n kohilla, vaikkakin sen keräämisessä oli "juomataukoja" ihan liikaa.

Joutasin jo täältä hikoilemasta Torreviejan myrskyihin polskuttelemaan Rio Röntgenin vilposiin vesiin, vaikka tyttöjen hoitaminen ja niijen kanssa teutaroiminen onkin vaarille erityisen mukavaa hommaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti