perjantai 24. marraskuuta 2017

Testit

Testi meneillään mahtavassa urheiluhallissa.

Vielä oli kääkällä senverta kintuissa voimia jälellä, että sain kierreltyy Kankeen kiertokankee reilun 10km:n kyläretkelle. Päätepisteki löyty helposti, kun tuolla Los Altosin ja Los Balconesin suunnilla muisti alko palautua pikku pätkissä, ja oivalsin, että näähän on miulleki entuuvestaan tuttuja paikkoja, joissa hiippailtiin Kassupojan ja Olan kanssa 12 vuotta sitten ekalla Torren reissulla.

AP-7 oli vasta tekeillä ja sen takapuolen hiekkatiet oli sillon kovassa käytössä ainakin Olan toimesta. Uuno sillon vasta alotteli tätä uutta 12 vuoden kestänyttä "tulemistansa". No nyt kyllä siinä taitaa jo takaraja olla vastassa?

Mukavaa seutuu tuo Torreviejan suolajärven toisen sivustan mäki.

Kyläpaikassa mehun jälkeen lähettii katsastamaa mukavan isäntäväjen ikioma urheiluhalli. Ihan mahtava paikka, ja välineistö oli riittävä meijän testeihin. Halli oli täysilmastoitu ja lämmitetty. Vakiolämpötila on nyt säädetty +22-23 asteeseen ja talvemmalla säästösyistä pijetään muutaman asteen vilposempaa lämpöö yllä. Valaistus pijetään tässä hallissa ihan tapissa kaiken talvee, eikä siinä pihistellä tippaakaan.

Testit saatii suoriteltuu lepposasti, ja tulokset kirjattuu ylös, ja stte mäntii kokolihan ja nahkan rillaukseen. Mukava oli rutista menneitä ja suunnitellla vähän tuleviakin.

Sitte mie usean tunnin jälkee lähin kierimään vatta killillää kohti omaa mörskääni.

Kiitos hyville ystäville mukavasta iltapäivästä. Toivoo Uuno.

4 kommenttia:

 1. Kiitos vaan Uunolle vierailusta. Tänään hölkkälenkin jälkeen käytiin taas urheiluhallissa testaamassa onko kunto yön aikana kasvanut. Ei ollut...vielä :)

  VastaaPoista
 2. Eipä kestä minua kiitellä. Kiitokset sinne halli- ja lajiesittelyistä ja muustaki mukavasta.

  VastaaPoista
 3. Sielläpä näkyi mukavia tuttuja Kuopiosta. Eilen illalla käytiin kävelylenkillä ja kieli keskellä suuta sai hoippua, ettei mene paikka paikoin jäisellä tiellä nurin. Meidänkin tulo sinne lähenee päivä päivältä. Petrin lento jo ti 28.11. ja minulla 12.12. Aurinkoisia päiviä teille kaikille täältä pimeydestä! t. Sari

  VastaaPoista
 4. Mies vastasinki tähän jo tuolta toista kautta. Viesti varmaan tuli perille. Tällä sipasupillerillä on kommentin lähettämine tehty hermojaraastavan vaikijaksi....nyplääjän ikä huomioiden....Heh.

  VastaaPoista