maanantai 13. marraskuuta 2017

Pitkälettisen kyykytysvara ja kakstoikkone elo

Tallustelun päätepiste. Guardamarin kunnantalo. Penkillä näkyy Uunon reppu.

Kiivasta oli kyyti heti hetekalta ylösnousun jälkeen. Mörskää piti kiillottaa ja toimitella kaikenmoisia kiinteistöpisneksiä. Se homma on jatkunnu jo useamman päivän, mutta tulosta alkaa tulemaan vasta muutaman päivän päästä, jos sillonkaan? No jääpi nähtäväksi löytyykö sopivanhintasta mörskää kevääksi, vai onko voimakaksikko tammikuussakin vielä puiston penkillä.

Mörskän kiillotuksen ja puolenpäivän jälkeen oli lähettävä nuoriso-osaston hakuun Alicanten lentoasemalta. Alkumatkan tuonne Guardamarin kunnantalolle saakka olin suunnitellu tallustavani jalkapelillä reppu selässä. Matkaahan täältä mörskältä sinne tulee 11-12km, ja sinne lähin yrittelemään.

Pinomarissa toppasin Kyllikin keittämillä kahveilla, ja kun selkäpuoli oli jo 5km:n kyykkäilystäni kostunnu, join myös yhen servojuoman vauhin hillitsemiseksi. Sitte jatkoin hikistä reppusulkeistani taukoja pitelemättä Guardamarin kunnantalolle, josta jatkoin Hessun avustuksella Alicanten lentovenevalkamaan.

Vähän aikaa ooteltiin ennen parkkipuomeille menoa ja sitte ihan nappiajotuksella valkaman puomeista sisään masinan suoltaman pahvilapun kanssa. Kyytiläiset oli jo valkaman ulkopuolella oottelemassa, ja autoon mänijöijen kamat kyytii ja keula kohti Torree. Valkamasta jos alle 15 minuutissa kerkijää ulos, ei tarvi maksaa tineroita ollenkaan.

Myö jäätii jälkikasvun ja sen ison kapsäkin kanssa oottelemaa linjapelikyytiä. Käi nimittäi sillee, että muutama sekunti liijan myöhää älyttii, että meillä on kiire. Linjapeli Torreviejaan kerkis just ennen meitä lähtee.

No seuraava lähti tunnin päästä, ja sitä jäätii vuottelemaan. Se tuli ja lähti ajallaan ja myöki nyt kerittii siihen. Oishan siinä ollu taksikyytimahollisuus 50-60€:n maksua vastaan, mutta nyt linjapeli makso 7€/lärvi ja Torren linjapeliasemalta otettu taksikyyti 9,50€. No siinä saatto olla jokunen euro pikälettisen kyykytysvaraa, tai sitte jotaki iltalisää, mutta en ruvennu kinailemaan, enkä kyselemäänkään mitään, kun jo vähän oli ramaseva olo.

Mukava oli ku nuoriso-osasto tuli Uunon kakstoikkosta eloa ilahuttamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti