lauantai 18. kesäkuuta 2016

Peten puolikas. 18.6.2016, Lapinjärvi.

 
Kovaa ja innokasta oli kiihytys nuorisosarjoissa.

Kovasti oli mukava päivä Lapinjärvellä, vaikka tuo Esterin perhana takalistoineen yritti päivää pilata oikeen tosissaan.

Siellähän juostiin taas Peten puolikas. Uuno ei nyt puolikkaalle tohtinnu lähtee, vaan juoksi kympin. Tää oli miun eka kerta tässä kisassa ja oli eriittäin positiivinen kokemus omaa juoksua myöten.

"Rosso" ja "Saleki" oli tullu kattelemaa mukavaa tapahtumaa.

Ilma oli muuten ok (+17, tihkusade, joka puolikkaan lopussa muuttu kovemmaksi sateeksi), mutta tuuli vähän haittasi pelto-ossuuksilla. Pintahan oli ehkä puolet asfalttia ja puolet hiekkapintaa, ja pikku pätkä vähän karkeempaa sepeliä.

Ilman tuota Esteriä kisa lähesty lähes kymppiä "avoimella Uunoasteikolla". Kympilläkin oli 2 juottopistettä, ja molemmilla paikoilla "juottohenkilö" oli pöyvän etupuolella tarjoomassa juomaa, vaikka Uuno ei niistä kummastakaan ottannu juomaa.

Pauliina voitti naisten 10km:n kisan. Onnea!

Kisan päätyttyä kylmäksi ei Uunoo jättänny "juoksijan polsasta" löytynny kahvi ja keittoruoka kuponki, sekä täpötäysi urheiluruoka ja -juomasäkki.

Kympin tulokset oli riihen senällä ennenku mie sinne kerkisin ja jo kisan aikana ois voinnu omaa juoksuu seurata "online"....siihe vielä ku lisätää tuo mainio kisaympäristö ja elävä musiikki ja aistittavissa oleva hieno kyläyhteisön talkoohenki....heh....ja Uunon arpajaisissa voittama teräksine termospullo ni kaikki oli kohillaan...loppu oliki kiinni sitte juoksijasta.

Teemu voitti ootetusti miesten 10km:n kisan. Onnittelut koko kolmikolle!

Sitte siihe omaan juoksuun. Kymppi ja puolikas lähti yhteislähtönä kylän raitilta. Alku oli vähän liian ripiä, mutta ei paljon (4:13). Mikon ohitin vähän ennen 700m:n kääntöö oikelle, jossa 10km:n juoksijat erkani puolikkaan mänijöistä. Pikku pätkän päästä sitte ohitin seuraavan, mutta siihen se Uunon ohittelu sitte jäikin. Meno oli kuitenki letkijän reipasta, ja pari "tolpan väliä" miun eellä juokseva Sami piti miutki "pystyssä" lähes koko loppumatkan tuonne 9km:n kohille. Rako pieneni alle yhen tolpanvälin, mutta viimesellä kilsalla olevat ylämäkinyppylät jäävytti Uunon "kiinniottohaaveet", ja lopussa rako oli vähintäänkin alun luokkaa.

Juha voitti hienosti sarjansa ja oli nopein koko puolikkaan kisassa. Juha "ressitilaisuuvessa" haastateltavana. Onnea kovasti!

Kääkillehän ei omija rollaattorisarjoja kympillä ollu tarjolla ja Uuno veteli yleisessä ja oli sijalla 7. Keskivauhin ollessa 4:22, ja juostu matka 9,98km ja aika 43:32.

M60- sarjan keulamiehet Auvo ja Heikki. Heikki meinasi tehä "Kosot" myös Auvolle, mutta ei nyt ihan onnistunnu. Uuno on monet onnistuneet "Kosot" joutunnu maistamaan.

Juha ja Kati kuittasivat kiertopalkinnot haltuunsa. Onnitteluja!

Petelle, vaimolle ja muulle organisaatiolle suuret kiitokset ja Uunon hento toive olis tuonne Esterin suuntaan se, että jättäsi vierailunsa huonommin järjestettyihin tapahtumiin.

TULOKSET ja myös muuta löytyy TÄÄLTÄ.

KUVIA löytyy lissää TÄÄLTÄ.





2 kommenttia:

  1. Mukava nähdä liikunnallisia ihmisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli, eikä tuo pieni sateen "yritys" meitä kettää tainnu pahemmin haitata. Oli tosi mukava tapahtuma. Ens vuonna uuvestaan, jos tolpat vielä kantaa. Hyviä kesiä sinne!

      Poista