torstai 23. kesäkuuta 2016

Jannen Iltalenkki. 22.6.2016, Elimäki

 
Janne ja Vessu porukoineen oli eilen pistellly parastansa mahtavan juoksutapahtuman onnistumiseksi. Hyvin onnistui järjestelyt ja ilma oli liki hellerajaa. Raskaasta painosta notkollaan olevaan pokaalipöytään oli vissiin jouvuttu ruuvailemaan lisäjalkoja?

Aamupäivän "herätelenkin" ja hikoilun Uuno hoiteli hammaslääkärin piinapenkissä. Hyvin vaikutti puudutus koko naamataulun vasempaan puoliskoon, eikä vasurisilmäkään pelittänny kunnolla. Kotia ku penkiltä pääsin heittäyvyin hetekalle puoli päätä "halvaantuneena", mutta kyl tuo halvaus parissa tunnissa ohi mäni niinku oli puhettakin ja leekoki on vissiin ehjä.

Anssin ja Juhan käin koukkimassa Japanin hepan rattaille ja siintä köröteltii Korian kautta Elimäjelle kisapaikalle. Pelto oli jo pullollaan parkissa olevia kulkuneuvoja ja mieki hepan sinne ohjastelin.

Positiivine Janne hoiti hommat mallikelposesti.

Sitte hajettii numerot ja ite singahin kahvijonoon, ku hätäpäissäni unohin tekemäni juomasekotuksen kotia ja janotti pirusti.

Old Horsen Lauri oli myös tullu nyt vaan töihin paikalle hyvine tuotteinensa. Miun Uuvet Palanssit, jotka Vöyrissä Laurilta hommasin on toiminnu moitteetta. Erityisesti kengännauhat on kiinnipysyvää mallia, eikä niitä tarvi käyvä kesken kisan ojista ettimään ja uuvestaa nyörittelemään.

Laurin teltoilla tennarijen setvintää.

Kympin lähtöpaikka oli muutaman satasen päässä maalista ja sinne verryttelysessijon jälkeen Uunoki könysi, ja kohta päästii irti ja juoksemaan. Alku oli liijan ripijä niinku vähän tuppaa aina olemaan.

Eka vilkasu Esijuoksijaan tallensi silmämunuaisen verkkokalvolle lukeman 4:00....heh, lopun voipi sitte jo tuosta arvata eli Persuksillee mäni. Katri miut ohitti heti alussa, mut mie mänin uuvestaa kohta eelle Katrista. Kolmen kilsan jälkeen olin saannu keskivauhin nykysen kuntoni lukemille, mutta homma jatku hidastuvana siitäki eteenpäin. Velttoo ja voimatonta oli kääkän kyykkäys.

 Myös seuraavilla asijoilla saatto olla ratkaseva merkitys illan huonosti männeeseen kisaan: Väärän väriset sukat, ankea lapsuus, vaiherikas nuoruus ja vaivanen vanhuus, eikä sovi unohtaa myöskään sitä, että joku talvi on päässä ollu liijan kirijä pipo ja joku talvi ei ollu pipoo ollenkaan.

Viimone niitti oli Uunon nousujohteiseen vauhin hijastumiseen se, kun jo kuuven kilsan kohilla Heikki paino hirven lailla ohitte. Siinä sai taas Uuno katella Koson tekemisen mallia. Viimesen kilsan tulin kuitenki alta neljän kyyvillä, mutta siihen sisältyy se jyrkähkö myötämäkipätkä, eikä sitä voi täten muihin kilsoihin verrata.

Esa oli päässy vaativaan Kilpailunjohtajan tehtävään.

Maaliin sieltä sitte riittävän ajan kuluessa Uunoki hiiviskeli ja kovasti oli vetelä olotila. Matkaa kerty mittariin 9,942km keskivauhilla 4:30 ajan ollessa 44:40 luokkaa ja sijotus kolmas Heikin ja ylivoimasen voittajan Karin jälkeen M60- sarjassa. Soini oli heti Uunon jälkeen neljäntenä ja Rami jäähytteli kuuvenneksi.

Katri oli sarjassaan kolmas ja Anu kaheksas. Esa hölkkäili sarjansa ykköseksi, Mikko vitosena ja Mika osallistu kipeillä kintuilla polkujuoksuun ja oli hienosti kolmosena.

Seija voitti sarjansa N60 ja Kauko pienen kinttuvaivatauvin jälkeen voitti helposti sarjansa M65 "vajailla kierroksilla". Markku oli sarjassa kuuventena.

M50- sarjan parhaat Jari, Juha ja Sakari. Anssi oli sarjassa kymmenes "vajailla keuhkoilla". Haasteleva keli varmaan näky kaikkien ajoissa?

M50- sarjan rautanen kolmikko vasemmalta Juha, Jari ja Sakari. Onnea!

M40- sarjan mitalikolmikkona Jari, Temu ja "Torrenkävijä" Timo.

Yleisen sarjan voitti jälleen Hannu-Pekka, Henri kakkonen ja Remi kolmonen.

Ilo on katella tätä...

KUVIA latailen TÄNNE.

Kuvien seasta löyttyy myös TULOKSET sekavassa järjestyksessä.

SUURET KIITOKSET JANNEN ILTALENKKITIIMILLE MAHTAVASTA EHTOOSTA!

Ja pikkusen oon vahingonilonen Esteriä vaivaavan pukamavaivan takia. Tuo vaiva piti nyt ilman kuivana ku "sadehenkilö" piti rengaslihaksen supussa ja saatii juosta ja nautiskella Aarne Tenkasen musisoinnista ja paljutteluista kuivallla kelillä.

HIENOA!!!!!!

4 kommenttia:

 1. Mitä mitä... mikä japanin heppa? Eikö niitä hyviä menopelejä saa ihan naapuri-idästäkin (ei lähi-idästä), ettei tarvi Kaukoidästä asti hamuta?
  Mikäs vanhalla kopukalla nyt on, kun sillä et ratsastele? Toivottavasti ei mitään vakavaa... Toivoo Pate.

  Ja onnea kolmossijasta ja mukavaa juhannuksen alkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh...mie vein itämaijen ihmehepoisen Muhniemelle uuteen kotiin....tippa linssissä ja pellit ja housut ruosteessa...
   Tilalla nyt Rouva-uunon ja jälkikasvun käytössä ollu Japanian Ruttunen Rusina...kiitos onnittelusta ja päivittelystä ja hyvää alkojuhannusta sinnekin.

   Poista
 2. Hyvää Juhannusta Uunolle ja kaikille muillekin tämän blogin lukijoille.On mukava lueskella näitä kisaraportteja aina. T.Janne

  VastaaPoista
 3. Heh...nyt pisti Janne pahan...kiitokset tästä ja muustakin ja Hauskaa Juhannusta.

  VastaaPoista