sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Kymijokiviesti 2016. 11.6.2016

 
Kovasti kiittelisin Uuno- joukkueissa eilen juosseita ja runsaita kannustusjoukkoja. Mukava oli tapahtuma ja saatiin homma vejettyy lävitte ilman isompija tössimisiä. Erityisesti pelotti jo ennakkoon se, saanko jonkun homman sotkettua niin sekasin, että sitä ei selväksi saa kukkaa. No sillee ei nyt onneksi tainnu käyvä?

Eilisen perusteella ilmotan nyt jo ennakkoon kaks joukkuetta, ni päästää rahallisesti edullisemmilla hinnoilla mukaan. Eli otan ilmottautumisia vastaan ens vuoden joukkueisiin halukkailta. Juoksutaso voipi olla ihan mikä tahansa.

Se harmittaa, kun kuvia en ehtinny jokaisesta juoksijasta räpsijä. Erityisesti kakkosjoukkue jäi väkisin vähemmälle, kun piti keritä ykkösen vauhissa seuraaville vaihtopaikoille. No parannettavaa jäi siinäki suhteessa vielä rutkasti. Palautettakin otetaan vastaan hampaat irvessä ja niskat kyömyssä tulevia koitoksia varten.

Aamullahan mie ohjastelin hyvissä ajoin entuuvestaan tutulla uuvella ruunalla Korian sillalle viimevuotiseen malliin. Jarnon orkanisaatijoo pikkusen jelppasin alkuverryttelynä lippujen ja muun rekvisiitan kiinnittelyssä.

Sitte jo alko tulla muutaki sakkia ja meijänki porukkaa, ja Uunolle pukata kiirettä, hikkee ja pukamija pintoihin.

Kohta jo tunti vierähti ja oli lähön hetki. Silta notkahteli runsaslukusen juoksuporukan kuopiessa tyhjää ennen lähtöö ja kohta jo pääsivät irti lähtökuopista.

Anssi pääs alottamaa ykkösjoukkuveen viestin ja oli lähes varma keulapaikkaehokas ekaan vaihtoon, vaikka ei ihan terävimmässä iskussa ollukaan kauan vaivanneen "keuhkolenssun" takia.

Kakkosen alotti Mikko, josta jäi Uunolla kuva saamatta tuon "alkusöhläyksen" takia. Mikollekin kiitokset, kun pääsit osallistumaan tapahtumaan.

Esa hoiteli ykkösjoukkueen toisen osuuden vanhoilla rutiineilla....heh ja vaivoilla. Ilman Esan mahtavaa "värväyspanostusta" juoksijoiden saamiseksi ois joukkue ollu vajaa useammalla kun yhellä juoksijalla. Suuret kiitokset Esalle.

Kaisa oli ekaa kertaa Uunoilu-joukkueessa mukana ja hoiti kakkosen toisen osuuven tyyllillä vaihtoon. Sijotuski nousi usealla pykälällä ylöspäin. Toivottavasti vielä enski vuonna juoksee meijän joukkuveissa.

Edelleen nousukunnossa oleva Antti nosteli sijotuksia kovasti. Ite ei ollu ihan tyytyväinen suoritukseen, mutta Uuno kyllä oli. Pitkä ykkösjoukkuveen kolmososuus taittu hyvällä kyyvillä ja taisteluhengellä.

Kakkosjoukkuveen kolmososuuven juoksi myös "ensikertalainen" Soini. Soini on jo kyllä Uunolle tuttu kymmenijen vuosijen takkaa ja kun tunkua ei pitkille osuuksille ollu, Soini oli siihen hyvä vaihtoehto. Hyvin meni osuus ja sijotus nousi pykälällä.

Ykkösen nelososuuven veteli Uuno. Lähtö oli räväkkä...heh suorastaan innokas, kun soolojuoksija Eetu vaihto vähän ennen Uunoo. Uuno sekosi jo alussa tuon perhanan Emitterin mukanaolosta sillee, että ei ehtinny kelloo käynnistää ku satakuntametrii vaihon jälkeen ekassa mutkassa. Temmoin niin perhanasti, jotta pääsisin Eetun peesiin. Jossaki kilsan kohilla olin jo lähes kannassa, muuta kelloo ku vilkasin ja se näytti lukemaa 4:02 tiesin, että perseelleen tulee mänemään juoksu ku ihan liijan kovalla oli kyyti ja vattanahka. Silleehä siinä kävi, että Eetuu en ikinä kiinni saannu ja peesiin en ikinä päässy. Rako alko vääjäämättä kasvaa ja Uunon tennareita lyijy painaa. Pari viimestä kilsaa kyllä mäni ihan ok ja tyytyväine olin 4:21 keskivauhtiini, mitä tosin rapija myötätuuli paranti kovasti. Ja lisättäköön vielä se, että kelloo rn myöskään vaihossa pysäyttää muistannu.

Mikakaan ei viimosen päälle kunnossa ollu ja halus juosta kakkosessa. Vauhti ois kyl piisannu komijasti ykköseenkin. Mukavasti meni osuus lähes neljän minuutin keskivauhilla ja sijoutus petrasi taas kolmella pykälällä. Toivottavasti vaivat ei pahentunnu entisestään.

Meijän ykköstykki Markku halus juosta nyt lyhkäsemmän vitososuuven ja se kyllä mäni kovalla vauhilla. Mahtava oli katella Markun vaihtoon tulemista, kun on "ukko" iskussa ja vauhissa. Kiitokset Markulle mahtavasta osuuven hoitamisesta. Kuvaahan ei Uuno kaiken söhlimisen seassa kerinny ottaa.

Antti oli ja toipilaana ja juoksi kakkosessa. Vauhti oli kuitenki lyhkäsellä vitososuuvella kyllä ykkösluokkaa. Toivotaan vaivojen vähenemistä sinnekin suunnalle ja suuret kiitokset osallistumisesta.

Jarmo hoiteli nyt väkevästi ykkösen kutososuuven....heh....vaikka sortu vähän samaan ku kaikki muutki meijän autossa, eli liijan kovaan alkuun. Kuntoo kyllä piisas hoijella pitkä osuus lähes neljän minuutin vauhilla. Toivottelen hyviä ja terveitä kilsoja ja kisoja.

Pitkälle kutososuuvelle "joutu" sitte Pasi, joka oli ja yks Uunon luottoukoista. Kiitokset kovasti kaikesta avusta ja josko tästä intoo saisit lissää itelleki. Mie ainaki sain. Hyvin mäni Pasinki osuuven hoito samalla vauhilla ku Soinin eli 4:35.

Esa oli myös ekaa kertaa juoksemassa meijän joukkueessa ja oli selkee vahvistus. Esakin kuitenkin vähän "kuntoutusvaiheessa", niinku usea muukin. Osuus kyllä mäni hyvällä alta neljän minuutin vauhilla. Joukkuveessa on tilaa myös ens vuonna.

Kakkosen seiskaosuuven hoiti Veli Huusko. Mahtavaa, että kerkisit kiireistä huolimatta meitä jelppimään. Ens vuonna uuvestaan jos vaan mahollista ois Uunon toivomus.

Ykkösen ankkuriosuuven hoiti taas jälleen kerran Juha mallikelposesti. Juha kuro Fiksuksen Villen lähes 3 minuutin raon kiinne ja kilsa ennen maalii vetasi ohi, mutta Villekään ei vielä periksi antannu paremmalleen ja lopussa Juhan jalkapohjat oli jo painavat ja Ville nykäsi ohitte. Loppuluiskalla vielä oli kova kamppailu ja Ville pysy Juhan eellä. Kiitokset Juhalle hyvästä suorituksesta. Juha teki lopusta vielä hyvän kisan, vaikka sekään ei nyt ihan piisannu sijotuksen nostoon. Pojat oli maalissa kaksinkerroin ja naamat valkosina, mistä näki selvästi, että kaikki oli pelissä siemenpottuja myöten.

Jarmo hoiti rautasella kunnolla vielä kakkosjoukkueenki maaliviivan ylitte. Mahtavata...

Voittajien on helppo hymyillä ja näköjään myös uija paljussa. Janne on hoitannu tuon ponsoroinnin ja muunki mallikelposesti. Uuno käi naamataulu vihrijänä kattomassa pulikointija. Onnea voittajille!

Uuno on erittäin tyytyväine kisaan. Mukava tapahtuma. Ennätykseen ei ihan myö päästy, mutta Mikan ja Antin juoksu ykkösjoukkuveessa ois petrannu meijän aikaa noin seittemällä ja puolella minuutilla ja pykälää ois ollu parempi sijotus....heh...ja vielä jos jossitellaa Markku pitkälle osuuvelle, ni sijotus ois ollu jo neljäs....

Nyt oltiin sijoilla 6. ja 9. Mitä voitanee pittää todella hyvänä suorituksena.

Mietiskeli Uuno.....

Tulokset ja muuta mukavaa TÄÄLTÄ.



2 kommenttia:

  1. Ke 22.6 Iltalenkillä palju lämmin kaikille ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno homma ja Onnittelut vielä kerran...nähhään viimestään Jannen Iltalenkillä.

      Poista