sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

XXII Media Marathon Ciudad de Cartagena 01.03.2015

Myöhän kiihyteltii tänää tuonne Cartagenan suunnille, ku ei kellää tuntunnu järkitekemistä olevan. Meitä oli viis juoksuu yrittämässä Caffin porukassa ja väkevä kolmen hengen huolto- ja kannustusryhmä.


Keli oli lämmin +20, tuulta 2m/s ja pilvetön taivas. Dorsaalit käytii sitte nopsasti noukkimassa urheilukentän teltoilta ja takasin autolle valmistautumaan, kuka milläki tavalla.

Hanne pokkasi kakkospokaalin...ONNEA!!!

Sitte päästii pitkijen puhheijen jälkee kisaamaan. Uunollahan oli tuo viimevuoden keskivauhti (4:23), jota oli tarkotus pijellä. Alussa kuitenki mäntii 4:15 kieppeillä, mutta sain hidastettuu ekan kilsan 4:20 keskivauhiksi. Mikko ja Retu oli mukana porukassa. Toinen mäni 4:15 vauhilla ja oltii jo 6s edellisvuoden keskivauhtii eellä, ja päässä tako koko ajan, että HIDASTA HYVÄ MIES. Eka vitonen mäni kuitenki sitä 4:17 vauhtii. Mikolla tuli jossaki ennen kymppiä sama vaiva ku aikasemminki, ja se alko meistä jäämää. Myö lompsittii Retun kanssa käsikynkkää sopusasti.

Timo (oikealla) veteli hienosti kolmanneksi hienolla ajalla 1:17:54. Teemu (keskellä) voitti oman sarjansa ajalla 36:25. Petri (vasemmalla) oli kakkonen omassa sarjassaan ajalla 1:25:13. ONNEA!!!

Seuraava vitonen mäni seki alta 4:20 ja Retu sitte alko jossaki juomapaikalla viihtymää Uunoo pitempää, ja jäi pikkusen. Loppu mäni Uunolta suunnilleen samalla tahilla ja viimesellä kilsalla ku mäntii suoria teitä tasamaalla, sai vauhin tiukattuu 4:08 aikaan.
 
Mitäköhän "veljekset" miettii?

Keskivauhiksi Uunon kello näytti 4:20, viralline aika oli 1:31:20 ja juostua matkaa kello oli mitannu 21,097 kilometrin verran. Tuloksena oli F sarjan voitto. Retu oli minuutin päässä Uunosta ja oli nyt pykälää alemmassa sarjassa, sijotus 8. Mikko taisteli loppuun saakka ja sai ajan 1:37:06.

Rautanen huoltohuutoryhmä tauolla (Vasemmalta: Petri, Sari ja Jorma).

KIITOKSET MUKAVASTA KISAPÄIVÄSTÄ KAIKILLE!!!

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.

KUVIA lataan joskus TÄNNE.

8 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Onnittelut! Voittoputki sen kuin jatkuu...

    VastaaPoista
  3. Poistin ensimmäisen kommentin, kun se tuli yhteyden pätkimisen jälkeen tuplana. Eli kommentti sama.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Aimo...tuo tekniikka on välillä merkillistä. Lämmintä oli eilen js nukuttuaki sai ihan kohtalaisesti. Siellä taitsa päivälenkki olla jo ihan mahottomuus. Keykästä menoo sinne!

    VastaaPoista
  5. Mun eilinen kommentti hävisi taas jonnekin, en näköjään osaa käyttää tätä bloggeria.

    Hyvin joo vauhtiraidat toimi kun aika parani reippaasti. Ajaiskohan noi mun käteen ilmestyneet tatuoinnit saman asian? Sen näkee sitten ensi sunnuntaina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh...todennäkösesti ajaa...ja siellä kyllä kyytiä piisaa...pijetään peukkuja.

      Poista
  6. Onnittelut. Taisi olla reissun nopein puolikas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Karppa....oli sitäkin, mutta reitti todennäkösesti parisataa metriä vajaa...eli samoille lukemille suunnilleen ku ennenkin.

      Poista