perjantai 6. maaliskuuta 2015

Kill-Pertti


Taas lykästi Uunoo rahallisesti aika mukavasti. Kovasti on alkannu hyvä honkkeli persuksille potkimaan tänä talvena. Äsken tuli Kill-Pertiltä, joka on kuulemma miun Afrikassa äskettäin kupsahtaneen sukulaisen asianajaja, semmonen viesti, että Afrikassa oottaa 8 millijä riihikuivia amerikan taaloja miun tilille siirtoo.

Tekstin mukkaan on kuitenki jotaki ihan pikku ongelmaa vielä rahojen siirrossa. Ongelmien ratkomiseksi pitäs yhteyttä otella Kill-Perttiiin seuraavan seittemän työpäivän aikana. Nytte en kyl vielä taija jaksaa enää alkaa soittelemaan ulkomaanpuheluita mihinkään.

Mie pikkusen tuota nimmee väänsin vähän ymmärrettävämpään muotoon, ja sen vääntämisen jälkeen miulle selvis tuo kuolleen sukulaiseni nimikin, ja saattaa olla, että a-sijan-ajaja on saannu käskyn jostaki muualta ja ite nirhannu hengiltä sukulaismiespolosen, nimeltään Pertti. Homma kyllä taitaa lemuta vähän muutenki, ja eppäilen kyllä onkohan niillä senvertaa taaloja tuolla tililläkään.

Multahan on männy sivu suun pari muutaki ison rahaläjän siirtoo tän talven aikana eläkeläiskiireijeni takija. Jossaki puhelinnumeroarpajaisissa on pari kertaa päävoitto napsahtannu Uunon kohalle...harmi ku on eläkkeellä eikä jouva enää noijen rahasäkkijen perässä ryskämään, ku kerran on siitä ryskämisestä eroon päässy.

2 kommenttia:

  1. Näitä Kill-Pertin sukulaisia on kupsahdellut ja aiemminkin ja niiden rahoille etsitty Suomesta ottajia. Heti muistuu mieleen ainakin veljekset Ro-Pertti ja Al-Pertti. Rikkaita olivat kuulemma molemmat. Pikkusen pohjoisemmasta kupsahti Sian-Kaarlo ja Ant-Toni, niillä myös sukulaisia Suomessa. Perinnön saaminen vaatii pienen alkusijoituksen kulujen kattamiseksi, mutta mitään riskiä ei tietääkseni ole. Uuno pistää vaan homman alulle, niin kesällä mökillä pidetään sitten Kill-Pertti-sedälle kunnon muistojuhlat rahaa säästämättä. T:Pate

    VastaaPoista
  2. Hyvä ajatus....eihän se haittaa noin isosta rahamäärästä vaikka joutusi enempiki jotaki lähetys- ym. maksuja maksamaan ja vielä jos setelit kuivia ovat. Ja sitte kesällä mökillä rötjätää reppu vähä keykäsemmäksi. Oikeen hyvä tuumaus. Terveisiä työkykysille!

    VastaaPoista