sunnuntai 19. lokakuuta 2014

San Fulgencio 19.10.2014

Tänää oli tän syksyn eka kisa täällä Espanjan mantereella. Kisapaikkana oli papereijen mukkaan San Fulgencio, vaikka kisa ei kartalta katellen siellä olekaan.


Petri ja Sari tuli miuta hakemaa sovittuna aikana. Rouva-uuno rynnisti taas rättilöijen levitykseen Guardamarin maalaismarkkinoille.
Sitte koukittii tuosta Pariisin kuppeelta Markkuki kyytiin. Tonihan joutu jättämää retken väliin kuumeen takia.


Hyvissä ajoin tuntia ennen oltii "pelipaikalla" ja Uunoltaki tuo epsanjan kieli katkijaa paljo paremmi ku viimevuonna, ja oikija Dorsaali ja sippi löyty kätösiin ilman isompija änkyttämisijä. Miullehan numero oli tullu jo aikasemmin Nokian "vasaraan".


Sitte verryttelemää, ja lähtökuvijen räpsintään, ja kohtahan oltiinki jo rumpujen pärinässä ja tärykalvojen tärinässä "lähtöputkilon" alla kyykkimässä.
Sitte lähettii Uunon uuvet tennarit savuten jyrkkenevään alamäkeen. Vauhti oli rapijasti alta 4 minnuutin pitkän n.1km alamäjen jälkeisessä kurvissa.
Pahalta tuntu paahtaminen ja auringon paahtaminen ei sitä helpommaksi tehnny yhtään. Sitte alko se mutkitteleva ylämäkijuoksu ja happoo näytti olevan kaikki mäjenvieret täynnä jalkoja myöten.
Kisahan juostiin kahtena vitosen lenkkinä, eikä toiselta kiekalta paljo kohokohtia voi kaivella. Ekan kiekan loppumäjessä olin kuulevinani jonkun miulle huutavan, että "primero en categoría F".
Lopussa vimosessa ylämäjessä ja maalisuoralla sain vähän vauhtiani jopa tiukattua.


Aika oli maalissa 43:18, juostu matka 9,93km, ja keskivauhti 4:22. Aika parani yhen sekunnin viime vuodesta ...heh. Sillä heltisi Nuoremman kääkkäsarjan ykköstila.
Markku oli kolmas M65-sarjassa vajaat pari minuuttia miun perässä ja Petrilläkään ei viimevuotisesta vaikeesta lopusta ollu tietookaan.
Mahtava oli kisakauden alotus Caffilaisilta ja Kiitos Sarille huoltamisesta ja Petrille tasasesta autokyyvistä. Mikko hoiteli ilmot rutiinilla, ja mukava oli taas männä "valmiiseen pöytään".




TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.
KUVIA laitan TÄNNE.

2 kommenttia:

  1. Onnea! Hyvin lähtivät kisat käyntiin ja roima parannus viime vuotiseen! Hienot on juoksukelit ja myöskin pystit. Minäkin kävin tänään epsanjan lämmössä noin 18 km lenkin juoksemassa, tuli ihan kesä mieleen. Oltaosiin muuten tultu samaan kisaan, mutta matkaa sinne oli himppu liikaa. Me ollaan Barcelonan pohjoispuolella Lloret de Mar nimisessä kaupungissa. Mukavaa on ollut ja säät ihan kohillaan! Terveiset myös vaimolta, hyviä kisoja Uunolle ja muille sankareille! JuhaP

    VastaaPoista
  2. Kiitos Juha...mukava kuulla, että pääsitte lämmittelemään...heh ja mikä sattuma. Mie oon joskus ihan pentuna maleksinnu muutaman päivän Pineda de Marissa. Se on muutama pysäkin väli sinne Barcelonaan päin teiltä. Kovasti mukavaa lomaa teille molemmille.

    VastaaPoista