lauantai 11. lokakuuta 2014

Benidormin Hollikong





KUVIEN LISSÄÄMINE EI ONNISTU BLOGGERIIN, EIKÄ PALJO MUUKAAN TÄN UUNON "VASARAN" (Lumian) PÄIVITYKSEN JÄLKEEN.....PITÄS VAAN TÄLLÄ LATVUKSELLA PITÄYTYVÄ NOIJEN HYVIJEN ILMOJEN PÄIVITTELYSSÄ...PERTSUIKKI
tekis nyt mieli pierasta, ja sen teenki...

Meille tuli maholliseksi piipahtaa Benidormissa "Hollikongi"- retkelle. Itellä ei ihan tarkkaa kuvaa ekaks ollu, mitä semmone reissu sisältää, mut kyllähän tuoki käsite vähäsen parissa päivässä selkiinty uunommalleki.

Hyvä ystäväni Hessu varasi etukätteen mörskän yheksi yöksi Benidormista. Sinne sitte ajeltii hyvissä ajoin torstaina ilman isompija ongelmija. Välillä topattii katsastamassa Villajoyosan piitsi.

Sitte mörskä löyty suht helposti, ja kun ei hepan eikä jäniksenkään selässä oltu, lähettii "kylälle" kyykistelemään vähäks aikaa.

Sentrumihan oli poskijaan myöten täynnä, etupäässä kyrmyniskasija ja paijattomija engelsmanneja, jotka tuon "tuoppilassa" istumisen kyllä hallihteevat meitä paljo paremmin.

Kiinan miehen kuppilassa käytii sitte tyhjentelemässä yks "punkkuputeli", usijampi riisikipollinen, ja monta läskikulhoo. Hinta ei PA-uunookaa huimannu ja oli vaan yhteensä neljältä "keuhkolta" 32€!

Sitte oliki jo aika yrittää mörskälle. Meiltähä oli nuo passit jäänny Torreen, ja se vähä mietitytti....

Respaan ku päästii, henkilö pyys onneks vaan yhen passin, ja kaikki oli ok, mut sitte alko mänemää vaikeeksi...ois pitänny pöyvälle lävähyttää Voutseri paperiversijona.

No eihän meillä sitä ollu ku mopiililaitteessa, eikä kukkaa älynny rintterijä reppuusa lähtijessä ottaa.

Ei auttannu ku Hessun ja Uunon lähtijä ettimään nettikuppilaa, jossa ois saannu paperille tuon perhanan Voutserin.

Kuppila löyty vajaan kilsan päästä, mut ei päästy sähköpostija käyttämään. Joku pitti oli poikittain väärässä paikassa....ja rouvat varmaan oli kovasti jo respassa "lämpösinä" ku meijän pikareissu rupes venymää yliajalle.

Vitsit ja vaihtoehot alko olemaa vähissä, mut sitte kuppilan henkilö sai lopulta rintattuu Voutserin.

Respaan ku sitte reilun tunnin päästä rantauvuttii, rouvat oli saannu lämmitettyvä respahenkilön senverta, että jatko mäni juohevasti, ja saattii mörskä paraatipaikalta 22. kerroksesta mahtavilla näköaloilla.

Pikkuse jo Uuno-vanhusta huimasi mörskän korkeus, ja parvekkeen reunalle piti männä otta mahollisimman lähellä lattijaa.

Sitte vähä levähettii, ja illan hämärtyvessä hiippailtiin sinne Hollikongiin. Perhana oli korvat, ja siellä sijaitsevat alasimet tiukoilla noijen tesipelijen kanssa.

Täällä päinhän on tuon tangon tanssimine semmosta, että se vejetää lähes ilkosillaa yrittelemällä ittijään umpisolmuu riuhtoo rautatankon ympärille.

Yrittäjiä oli joka kulmassa ja ne oli ylleensä naisihmisijä.

Sitte myö mäntii yhtee Irkkubaarii, jossa tälläyvyttii istumaa ulkosalle. Sisällä oli senverta pelijä, ja tesijä, että Uunon alasimet ois korvista kyl särkynny.

Siellä Uunon nokan alle kannettii kipolline Kokista, mut olutta se kuulemma oli kummiski.

Sieltä nilkuteltii ympäri riehakasta ja kovaäänistä Kentrumija, ja lopulta päädyttii hiljasempiääniseen paikkaan.

Uunoki jalanjälkesä parkettii piirsi, ja sitte meteli ylty jo tässäki paikassa yli Uunon alasimen sietokyvyn.

Hollikongin viimone paikka, lukusten välitapahtumijen jälkee oli Kepappikuppila....

Mörskälle rantauvuttii ennen aamuva, ja Hollikongi oli ihan mahtava, vaikka alasin vielä aamullaki korvassa soimasi.


Kiitos Hessulle ja Kyllikille mahtavasta Hollikongista ja seurasta!



4 kommenttia:

  1. Joo olispa tuosta kuvia saanu olla, yritähän lisäpäivityksiä älykköön.

    VastaaPoista
  2. Pitää yrittää, mut konstit on Uunolta kuvijen suhteen loppu. Kyl mie ehkä Pilveen linkin saan tehtyvä????Ilmat ollu viome päivinä helteiset. Jakselemisija....sunnuntaina ekat kisat.

    VastaaPoista
  3. Ihan hyvä näinkin. Sitä voi "kuvitella" vähän.

    VastaaPoista
  4. No aika harvat on rivienki välit, mut sillekään asialle en voi mitään....heh. Merkillistä on tää nykyajan "mekaniikka". Koitetaan kestellä, ja kotija terveisijä sinne.

    VastaaPoista