sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Pokron Lenkki. 10.05.2014. Tulokset, kuvia.

Kävin loppuviikosta Pohjois-Karjalan Lieksan suunnilla. Mukava oli pitkästä aikaa taas käyvä, vaikka kaikki jälkikasvu ei taaskaan paikalla ollu.

Samalla reissulla eilen osallistuin Pokron Lenkki -juoksuun. Reittihän kiertää tuon Pokron lammen vastapäivään. Matkaa tulee lenkille 9,3km. Ilma oli mainio, +13, pilvipouta,65% kosteutta aamun sateen jäliltä, mutta tuuli 4m/s haittasi nyt suurella osaa lenkkiä pikkusen.

Myö mäntii ajoissa Teron kanssa kisapaikalle, ja Uuno sai ekana ilmottautujana numerolapukseen ykkösen.

Alkuhan oli normaalin ripijä, ja 3:52 näytti oma kalkylaattori keskivauhtija. Se siitä tasaantu Rajavartiolaitoksen nurkille tultaessa 4:10 tietämille.

Pokron lammen länsipuolella mäntii vastatuuleen, eikä eellä ollu sopivavauhtista levijäselkästä Uunoo jelppimässä, ja vauhti hiipu tuonne 4:15 tietämille.

Puolenvälin jälkeen, kun jolkattii ennen radan ylitystä alamäkeen, sain pari juoksijaa kiinne, ja radan jälkeisessä nyppylässä nulkutin niijen ohitte. Toinen oli oman sarjan kakkoseksi tullu Lieksan Ahti Keränen.

Sitte tultii lammen itäpuolella olevaa pyörätietä, ja siinä on muutamia pikkusia myötämäkijä, ja niissä sain nuo takanani kuuluvat huohotusäänet hiljenemää lopullisesti.

Siintä sitte hiippailin ihan iteksee ja omin avuin maaliin saakka. Tulokseksi sain 37:29, mikä on 5s viimevuotista parempi. Sillä heltisi M60 sarjan voitto. Omaan juoksuun en tyytyväine oo. Polveeki jurmottaa nyt perhanasti, mikä ei reenaamisintoo kyllä kohota.

Kolmanneksi M60- sarjassa juossut 66-vuotias Joensuun Katajan Toivo Penttinen anto tuon ikätasotuksen lisäksi vielä muunkinlaista tasotusta, koska oli jo aamulla kerinny yhen kilpailun kisata!

Kiitokset järjestäjille ja Terolle isukin avustamisesta ja kuvauksesta.