sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kouvolan Puolimaraton. 03.05.2014, Tulokset

 

Heti alkuun toteaisin, että hiplausnäyttösten puhe-elimien pihkakestosuutta ei oo tarpeeksi testattu. Mie äsken testasin, ja kysseinen ominaisuus näissä puhelimissa on aivan onneton.

Kisassahan oli nyt ekaa kertaa myös Kickbaikkaajasarjoja, jotka lähti juoksijoiden kanssa samaan aikaan. Miuta ei ainakaan haitannu yhtään, päinvastoin. Hyvä on, että ihmiset liikkuu (lihasvoimalla).

Sitte kisan setvintään. Nyttehän nylkättiin kisa erinomasissa olosuhteissa. Lämpöö +7, pilvistä, ja tuulta 5m/s. Pikkusen roppasi räntääki alussa, mut ei haitannu ainakaa miuta.

Alkuhan oli lähes kaikilla taas normaalin räväkkä, ja uskoo riitti omiin kykyihin koko porukalla. Mie vilkasin lätkähallin takana kalkulaattorija, ja näytteli 4:15 lukemija, ja pikkusen aloin hillitä kyytijä. Tavotehan oli tuo 4:20 keskikyyti.

Katrin ja Marttilan Pasin kanssa sitte pätkä mäntii samoja vauhteja, mut Pasi vähän kiristi ja Eskolanmäen suuntaa ku käännyttii, Katri alko jäämää, ja oli joutunnu jättämää puolvälin jälkee kisan kesken.

Sitte peesailin muutamaa juoksijaa, mut maistelin vähän vastatuuleen puskua iteki ku vauhti alko hiipumaan. Ramirezin vanhalla kannustuspaikalla olin havaitsevinani jo vähän juoksustani sekopäisenä, tutun hahmon?

Pasi joutu pistäytymää kuusikon helmassa Kuusaalle männessä, ja mie hiippasin ohitte.

 Aika tarkalleen nyt hiippailin tavotekyytijäni, enkä Askon porukan kannustuksesta huolimatta Kuusaan sillan kohilla "lyönny laukalle", kuten viime vuonna, vaan maltoin mieleni.

Joitakuita ohittelin, mutta eellä mäni joku miulle tuntematon juoksija, jota en kiinne saannu koko kisan aikana. Teron ohitin jossakin kilsa jälkeen Ahlmanin sillan. Miralta heltisi silti kannustusta Uunollekin.

Sillan jälkeen eessä pilkisteli tuttu selkä, joka kuulu Kummitus-Esalle. Esan sain kiinne Oukeustalon takana ja Pasi kun tuli takkaa ohi, mieki vaivoin Esan ohi mänin.

Jo maaliin tullut Lehkosen Kari tuli meitä hitaampia kannustelemaan.


Tasanen, ja vauhtitavotteessa 4:20 pysynyt juoksu tuotti Uunolle tuloksen 1:32:27. Sillä heltisi kääkkäsarjan M60 voitto. Heikki oli kakkosena, ja Markku Haminasta kolmonen. Auvo jäi nyt neloseksi ja Alf oli kääkkäsarjan 7. Kovasti tuo aika jo välillä kohtelee tän ikäsijä "karatekäsin", ja tyytyväinen voi olla, jos vielä tuon matkan maaliin pystyy juoksemaan, ja pysyy edes "lähes terveenä".

Pia jäi nyt neloseksi N40-sarjassa, ja Katrihan joutu keskeyttämään.

Silanderin Pentti juoksi ajan 1:51:06, ja Kytömäen Pekka 1:41 ja rapijat.

M50-sarja oli nyt kovatasonen. Voittaja Markku Kaarlela, toinen Kari Lehkonen ja kolmonen Esa Katajamäki. Rantalan Juha nelonen ja Parkkosen Juha kutonen. Esa oli 7. Veikko 8. ja Forsbergin Juha 14.

M40-sarjan voitti Antti, toisena Janne. Mika oli 5. Pete 6. Pasi 10. ja Tero 12.

Yleisen sarjan voitti ylivoimasesti Ole Antti Halonen hyvällä ajalla 1:12:48. Toisena Antti Jääskeläinen ja kolmantena Tero Korhonen Mikkelistä. Markus oli 7. Ja Juha 14. Sekä Forsbergin Paavo 23.

Jepulle ja Jennalle kiitokset hyvästä Uunon huoltamisesta!

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.

Suuret kiitokset Kimmon porukalle mukavasta kisasta, ja hyville ystävilleni kannustuksesta!

6 kommenttia:

  1. Hienosti taas pistelit menemään, Onnee kovasti. Ei menny talven leiri hukkaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitokset Retu. Kyllähän se muutaman minuutin verran vaikutti tuo "leiritys" varmasti. Liten bytte sitte jatkossa pystyy vääntämään, jääpi nähtäväksi....sinne vointeja!

    VastaaPoista
  3. Hienoa Uuno! Onnittelut sarjavoitosta ja hyvä tuloskin vielä.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Muta. Nyt meni hyvin, ja suunnitellun mukasesti. Siellä ja näköjään mänee juoksut mukavasti, ja varmaan muutenkin.

    VastaaPoista
  5. Hienoa Uuno ! Tuohan oli jo ennustettavissa kts. 16.4 kommentti :) t. Iltalenkki Team

    VastaaPoista
  6. Kiitos Tiimille! Hyvinhän tuo mäni, lähes nappiin. Toivotaan, että hyvä vire jatkuu, ja pystyy juoksemaan. Sinne myös kaikille terveitä päiviä!

    VastaaPoista