sunnuntai 14. helmikuuta 2021

Ei jaksa

 

Uunon eiliset jälet jäällä.

Ei jaksa enää nukkuu millään. Kolmen maissa heräsin, ja vartin yritin epätoivosesti meditoija itteeni hetekalla uuvestaa nirvanaan...ei onnistunnu. Sitte hyppäsin ylös, ja kahvin keittoon. Sekaa kyytipojaksi KERMAA ja JAARDIN MITTASIA LINTUJA.

Jotaki pitäs ruveta tekemää, mut tää pimeys haittaa ulkoharrastuksia.

4 kommenttia:

  1. No jokos alkaa jaksamaan? Valoisuus on ainakin parantunut kuukaudessa kummasti. Kärvistelemisiin kesää kohti toivottaa Pate.

    VastaaPoista
  2. Jo helpottaa, ja alkaa tää kärvistelyki luistaa. Pari kolme lisävuotta ni alkaa rotatki tippua hukkuvasta laivasta. Jatketaa myö sitkeesti roikkumista.

    VastaaPoista
  3. Uuno nyt pitäis pikkuhiljaa alkaa jaksamaan. Puuttuu Patelta ja muilta lukijoilta elämästä iso siivu huumoria kun Uuno viettää hiljaiseloa. Yritä nyt jaksaa kirjoittaa, kun se sulta niin mainiosti onnistuu. Tapahtumista tuskin on puutetta...tietää Pate.

    VastaaPoista
  4. Heh..niin pitäs, mut nukkua ei oikeen jaksa. Ja anteeksi tää "aikanen" vastaus. Toimintaa ja "pisneskokeiluita" on piisannu.Nyt on lapsienpalveluhommia ja se on 24h urakka. Piikki tullee persuksiin ens tiistaina ja eiköhän se oo sitä Asta Zenekalia varustettuna sillä veritulpalla...mottoni vastasesti: eiköhän myö tästäki selvitä, ja päälle uuvet ryypyt...koitan keritä jotaki kirjaillaki lähipäivinä. T. Verkkoniemen Uuno

    VastaaPoista