maanantai 4. toukokuuta 2020

Lastiikkakirurki ja vähän muutaki

Uuven saunan vanhoilla lauteilla tulee kaikenmoista viisasta mieleen.

Aamulla aikasin alottelin päivän pienellä lenkillä. Sitte oli lähettävä pitkin, kovasti paikatuin hampain taas yhenmiehen talkoisiin.

Päivän ahersin ja puolpäivää tuhersin, ja kuuvelta tuikkasin saunan tulille. Kuuntelin lintujen äänekästä rääkymistä, ja vuntsailin elämääni, ja muutakin nykyhetkee.

Tuo yhen miehen talkoopaikka ahistaa ja kovasti nyt Uunoo. Sinne pelkkä mäneminen saa oksennuksen suuhun ja vaahon varpaijen väliin. Onneksi on tää uus paikka olemassa. Meille kuin lottovoitto.

Siinä istuessa saunan lauteilla ratkesi tuo Koronankin alkuperä. Ei se mistää Wuhanista oo lähtösin. Se on tuolta Puutlantijasta alkannu. Nyt nimittäi on uutisoitu, että kolme koronalääkärijä on hypänny parvekkeelta. Koronatauti saapi kuulemma ihmisen sen tekemään.

Puutlantijassa on jo monia aikoja sitten toimittajat hypelly parvekkeilta, eli todennäkösesti Korona on jo sillon ollu ihmisessä, vaikka ei oo tiijetty siitä yhtään mitään.

Toine asia, mikä tuli lauteilla mieleen on tuo Potoksi. Jotkuu kanssaihmiset on siinä luulossa, että potoksii ku ylähuuleen tärähyytää muutaman kilon, se on kaunista kateltavaa. Uunon haastatteluijen perusteella asia ei kuitenkaan näin oo, vaan "Aku Ankka" ei oo ollu haastateltujen mielestä niijen ihmis-ihanne. Tosin kaikki haastatellut on ollu miehiä, eikä kukaan niistä ollu LASTIIKKAKIRURKI.

Paljo muutaki järkevää mietin, mutta supistan kaiken kolmeen pääasiaan, eli Trumplantijan paksut potoksihuulet, Puutlantijan puutteellinen tiedotus ja Perslantijan petolliset ihmiset.

Tästä se maailma paranee ja koronat kaikkoaa kitusista, ehkä?

3 kommenttia:

  1. Kovasti olet kaima ahkeroinut. Hienoja kädentöitä avannut meille. Voin vain kuvitella mitä saunanlauteillakin tulee mietittyä. Ajatelkaamme silti positiivisesti, että paremmat ajat on tulossa kun vanhoista tarkoista pääsee irti. Hyvää vointia sinne kaikille.

    VastaaPoista
  2. Niin tarkoitin vanhoja taakkoja, jotka stressaavat mieltä ja kroppaa.

    VastaaPoista
  3. Jep... Heh.. Suupielet marnillaan mie kuitenki näitäki marikoita kirjottelen... Ei oo miulla mitään hätää, vaikka tekstistä ei sitä aina selville saa. Hitsi ku ois mukava vielä Torressaki turista... Saa nähä onnistuuko vielä, ku tuo perhanan Koronaki kintereillä laukkoo? Kurki vielä huutelee tuolla järvellä, ja aamulla herättää, jos ei muuten herää. Terveisii sinne kotoväelle!

    VastaaPoista