lauantai 6. heinäkuuta 2019

Mikkeli Juoksu. 6.7.2019



Kisajuna Mikkeliin lähti tänää aamulla klo 7.31 Kouvolasta kohti Mikkeliä. Uunoki siellä kökki hyvällä mielellä, vaikka vähäsen vetistä oli lähtöhetken keli, mut se ei Uunoo kuitenkaa itkettänny. Aikataulut sattu nyt hyvin Uunon suunnitelmiin, ja tuo reilun tunnin istuminen ei takalistoo kerinny paljoo rasittamaan.

Antille nostan hattua juoksu-urheilun eteen tehdystä työstä ja toivottelen hyvää kesää, ja menestystä koko Tallille!

Antti oli kakkosena puolikkaalla sarjassaan, Late ja Kari voittivat sarjansa.

Perillä oltii tosi aikasessa, ja suunnistelin kohti toria, ja tarkotus oli kupillisella kahvia kurnutella kurkkuani vielä ennen lähtöä. Sade onneksi loppu! Siinä torilla jalotteli myös Timo Espoon suunilta, joka tuli Mikkeliin samalla junalla, ja varusteista päätellen myös juoksukisaan menossa. Änkesin juttusille, ja mäntii yhessä torikahvilaan kahville. Jutut oli enempi juoksuvoittosia, niinku olettaa sopii.

Ennätyksensä juossu Timo oli Uunolle mukavaa seuraa. Timo juoksi yleisessä sarjassa, ja olis ollu voittaja omassaan, mutta ku ei ollu yli sadan rosentin varmuutta siitä, mikä oli ilmottautumisessa mönkään männy, ei siitä numeroo halunnu nostaa...menestystä tuleviin koitoksiin, ja muuhunkin toivottelee Uuno!

Sitte lähettii ilmottautumisia tekemään pienen lisälenkin kautta, joka johtu täysin Uunon ottalohkon pysysvästä toimintavajeesta. Pienen sähläyksen jällee mieki sain ilmottautumisen tehtyy, ja nyt oli vielä yks ongelma...mihin arvoesineet (luottomuovin palanen, muutama kymppi dineroita ja älytön puhe-elin). No homman sain hetken päästä mainijoon järjestykseen, kun Katja, Arja, Juha ja kuljetuspäällikkö tulivat hätiin, ja päästii sopimuksee kaikkien Uunokamojen säilytyksestä....kiitokset!

Suuret kiitokset avusta! Katja, Arja, Kuljetuspäällikkö ja Juha.

Sitte verryttelemää...hyvät oli kisapaikat ja olosuhteet. Muutama tippa vettä, mut ei haitannu.

Veke, Mari ja Papu verryttelemässä.

Katja ja Arja samassa puuhassa herkällä hymyllä.

Sitte jo kohta vajaa 400 juoksijaa ootteli kyykkäyslupaa. No se saatiin, ja Uuno yritti lähtee mahollisimman hitaasti. Kohta laukattiin jo kentältä nousun jälkeen pitkään alamäkeen, ja kellon keskitahtikyyläily menetti merkitystä. Käsikopelolla mäntii 4.30 keskitahilla....tavotehan oli 5.00. Eka kilsa oli 4.45. Nihkeetä oli alkukilsat. Jossaki 4-5 kilsan kohilla puolikkaan juossu Veke mäni ohi. Mie kuitenki kohta  ohitin Veken. Miun hitain oli 4km kohilla keskitahilla 5.01. Kohta kuitenki Uunon tahti vähän parani, ja sitte ku täyvellä maralla ollu Puotiniemen Leena (Kakkosena tuloksissa) miut ylämäkiosuuven alkupäässä tavotti, sain siintä lisävirtaa. Leena juoksi tasasella tahilla, ja Uuno välillä jäi, mutta pysyin kuitenki suunnilleen tolpillani, ja välillä Leenan ohitin ja välillä taas jäin. Hyvin mäni loppukin, ja Uunon mittariin tuli 10,60km keskitahilla 4.48, ja aika jotaki 50.50. Tosi tyytyväinen oon tänään ryttäämiseeni. Keskisyke 157 ja kello ehotteli 53 tuntia lepoo....heh. Pootijumille jumituin sijalle 3. M65-sarjassa.

Katja ykkösenä. Tiina kolmosena.

 Minna ykkösenä. Mari kakkosena. Kirsi kolmosena.

Päivi ykkösenä. Niina kakkosena. Paula kolmosena.

Arja oli puolikkalla kakkosena, mutta Uunolla jo haittasi nälkä niin paljon nököä, että piti männä syömää, ja kiire juna-asemalle paineli myös päälle, ja jumittelukuva jäi ottamatta!

Jari ykkönen. Jouni kakkonen. Karkko kolmonen.

Innokas kisaaja Pertti oli sarjassaan ykkönen.

Perinteinen ruisleipä, joka jaettiin jokaiselle, on ainakin Uunolle käyttökelponen ja hyvinmaistuva muona.

Sitte käytii hakemassa Uunokamat, ja Timon kanssa syötiin osanottomaksuun sisältyvä ruoka, ja juna-asemalle oottelemaan kotiinkuljetusta. Juteltii siinä sitte jo vähän muustaki ku juoksusta...hyvästeltii ja junan kyytii.

Junassa oli sitte vieruskaverina ruottalainen Hänning, joka sijoittu sijalle 1. M35-sarjassa. Uuno ku huomasi, että ruottista ollaa, ni vetasi heti Uunolitanian: " Ja moste seija, ja tala inte mycke bra svenska" ja vaihettii sönkkäys englanniksi. Siinä vejeltii muutamia täysmittasia maratooneja ja lukusat puolikkaat jutuissa....sitte jo oltii kotikylällä Kouvolassa, ja mie lähin asemahalliin vetelemää yhen vaatekerran lisää vaatetta päälleni, ja jatkoin kilometrin kyykkäyksen kotikorsulleni. Kertaalleen Kymenlukon liikennevaloissa sain autoilijalta vielä ilmasen suihkun, jota en välttämättä ois näin kylmällä veellä tarjoiltuna tarvinnu.

Korsulla oli onneksi lämpösempi vesi....mukava oli tämänkin päivänen retkuiluni omasta ja todennäkösesti äitinkin mielestä.

Onnittelut kaikille kisaajille ja Hyvvää kessää!

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti