torstai 20. kesäkuuta 2019

Jannen Iltalenkki. 19.6.2019

Nuorisosarjojen lähtö, ja juoksuvaikuttajat Janne ja Teemu.

Mikan kanssa lähettii uunomörskältä Rusinatten kyyvittämänä osallistumaan Jannen Iltalenkille. Uuno jo monen vuoden "laistamisen" jälkeen. "Tautista" on viimenen viisvuotisjakso ollu.

Mikalle kiitokset juttuseurasta ja onnittelut kakkossijasta!

No nyt oli mahollista osallistuu, ja takana oli vajaan kuunauden harjoittelujakso pitkän lenssun jälkeen, joka vei lähes koko vuoden juoksukunnon löhes vuoden takasiin, hitaisiin lukemiin.

Vessu jakaa pokaalit M40- sarjan mitalisteille. 1. Teemu, 2. Jarno, 3. Janne.

Aamupäivällä kävin reilut 34 km:n hitaalla pyörälenkillä, kun keli oli niin messevän lämpönen Kouvolan, Kuusankosken, Pessankosken ja Valkealan suunnilla.

N50- sarjan mitalikolmikko: 1. Arja, 2. Tiina, 3. Senja. Onnea!

Janne ja Vessu oli tilannu Aarnen porukoineen taas esiintymislavalle, ja kesäsenkuuman  kelin ilmojen haltijoilta, +24°. Tuulta oli jonkun verran, mutta se ei nyt paheemin hatannu, ku suunta oli suotusa.

Aarne kumppaneineen essiintymässä.

Normaalien valmistautumisten jälkee kökittii sitten Kympin lähtöviivalla, joka on puolisen kilsaa maaliviivalta. Vitosen lähtö vähän takempana. Juoksualustahan on koko matkan hiekkatietä, ja Kymppi juostaan kahtena lenkkinä. Kolmen kilsan kohilla, ja siten myös kaheksan kilsan kohilla alkaa noin kilsan mittanen ylämäkipätkä, ja sitten alamäki

N60- sarjan mitalistit: 1. Seija,2. Raisa, 3. Tiina. Onnea!

Tarkotuksena oli yrittää juosta viijen kilsan keskitahilla, mutta tiukille otti. Lähön ja muutama sata metrii ladon nurkan jälkee eka vilkasu Esijuoksijaan taltioi kuumalle ottalohkolleni lukeman 4:47...liijan kova oli alku, ja rupesin vähän hölläilemään.

MYL- sarjan mitalistit: 1. HooPee, 2. Kevin, 3. Harri. Onnea!

Heikki mäni sitte ohitte, ja Hanna myös ekalla kierroksella. Auvon sekä myös Arjan selät ja monen muun loittoni horisonttiin ja Pekan jo heti lähössä. Heikin vauhtiki oli Uunolle liian vauhikasta ja jatkoin omalla hitaalla uunovauhillani hoippumistani. Klaus oli myös eellää Uunoo. Katja ja Mira tais olla Uunon selkäpuolella, kun en niitä nähnny hikisilmilläni?

M70- sarja 1. Kauko, 2. Markku, 3. Kari. Onnea!

Jannen vesisuihku oli kyl paikallaan ekan kierroksen jälkeen. Viilensi mukavasti ja väsytti jo kovasti...Hannan ohitte mänin toisella kierroksella. Toisen kierroksen noususta kun selvisin, viimenen kilsa alamäkineen oli kuitenkin Uunon vauhikkain, ja maaliviivan sain vihdoin mieki ylitettyä muijen jatkeena, tasan 5:00 keskitahilla. Aikaa mäni 49:29, ja sillä olin M60 -sarjan kaheksas...osanottajia oli yheksän.

M50- sarjan palkitut: 1. Jari, 2. Mika, 3. Jari.

Kovasti on kilometrejä etenkin eessä, mikäli tuon 45 min tavoteaikani marraskuussa saan alitettua kympillä. Se kyllä vaatisi koko aika terveenä pysymistä. Viime vuoteen verrattuna lähtötaso on nyt ihan pikkusen parempi, mutta ikää on TAAS vuosi enempi....

M60- sarja: 1. Esko, 2. Pekka, 3. Hannu. Onnea!

Kiitos Jannelle, Vessulle ja muullekin kisaorganisaation väelle, ja muillekin ystäville mukavasta kisa-illasta, ja Mikalle juttuseurasta! Vuoden päästä uudestaan...jos "jäsenistö" ja ruumis sallii vielä?

Osa Uunon otoksista oli männy niin suttusiksi, että selvää niistä ei saannu joten niitä en tänne räpeltämääkää käy.

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti