keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Nikkelimarkkamiljonääri, Silikoni ja Nousuvara

Nää on enää jälellä. Näillä kittuutetaa loppukevät.

Tullee seurailtua tuota Perslantijan ja maailmankin pyörähtelyy päivittäin, kuin myös nuita pörssienkin pyörähyksii ja pyrähtelyitä.

Nytte oli lähes salettihomma tuossa mielessä Perslantijan ressanvaalit. Mie olin satavarma, että Patesta tullee seuraava Ressa ja pistin melkosen määrän sen varaan, että Pate voittaa vaalit ja nikkelimarkka tullee Perslantijassa uuvestaa käyttöön.

Siispä latasin täyslaijallisen tineroja nikkelimarkan painokonevirmaan. Sitte jännittelin vaalitulosta kaiken iltaa. Voi perhana ei tullu Patesta ressaa, eikä Uunosta Nikkelimarkkamiljonääriä.

Nikkelimarkan painokonevirman "paperi" oli nuihin aikoihin jo 30% yläkenossa, mutta seuraavana päivänä jo saman verran "kuran puolella".

Sama homma käi tuon Silikonin kanssa. Mie oletin, että vaikka tuon silikonin sijalle on keksitty ja kehitellää parempia aineksia tuolla tekniikan puolella, ni tissipuolella silikonin käyttö lisssäntyy. Mikrosiruissa ei myöskään oo silikonia ku pieniä määriä, mutta tissien valmistukseen sitä tarvitaan litratolkulla kuppikoosta tietysti riippuen.

Huonosti käi siinäki sijotuksessa. Aluksi tilanne näytti hyvältä, mutta nyt on mänössä semmone puumi, että usijat Silokonitissijen hommaajat revittävät tissilöitänsä irti urakalla. Kuralle mäni tääki Uuno-pisnes.

Toisaalta on asissa hyvätkin puolensa....heh....nyt on näissä, niinku niitä asiantuntevissa piireissä kutsutaan, "papereissa" ja "lapuissa", NOUSUVARAA.

Huom, tänään Nikkeli +12% ja Silikoni +5%.

4 kommenttia:

 1. Morjens! Onko sulla tarkempaa tietoa Torreviejan kisasta 25.2. Olen tulossa sinne. En vaan ole löytänyt mistään ilmoittautumislinkkiä. Jukka

  VastaaPoista
 2. Morjesta vaan, senverran on tietoo, että jotakin epäselvyyksiä on kisojen järjestäjillä, ja sillon se ei ainakaan ole tänä vuonna...Myöhemmin voi olla, että järjestetään? Jos kisoista tarvit tietoja, autan kyllä niijen ettimisessä ja ilmottautumisissa, kun tiijen siun täälläoloajan. Siis ota yhteyttä. T.uuno

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok. Kisoja kyllä löytyy lähes jokaiselle viikonlopulle. Tervetuloa ja turvallista matkaa!

   Poista