lauantai 27. tammikuuta 2018

Hermo-ongelma

Kankeella on hyvä "jäykistellä, jos ei nilkat oikene juoksuhommiin. Kuva on viime viikon tuotoksia, ja on otettu Rio Seguran varrella Guardamarin takamaisemissa.

Aamulla oli ajoissa lähettävä lenkuttamaan, ku oli ennusteltu vesitippojaki päivällä tulevaksi. Hyvää se vesi ois jo tehnny,  ku saapi kaikki räppänät levällää läkähtyy tähän auringon porotukseen. No ei sieltä sitä vettä sitte kuitenkaa tullu, vaikka kohta jo koittaa läskinkäristyksen aika.

Mie olin ajatellu pitempää yhtäjaksosta lenkutusta, mutta se mäni vähän pätkittäisen nilkituksen puolelle. Rantaa pitkin mänin Punta Primaan ja sieltä takasin. Juoksun tapasta tuli yhteensä 7km ja 5km kävelyn tyylistä.

Mörskällä sitte Ola teki Uunolle pikku palveluksen, vaikka meillä on ollu voimassa kirjottamaton sopimus, että eläkeläiset ei enää työsouveja tee... ei ees toisillekkaan. Minnuu on jo jonkun aikaa vaivannu vasurijalan kantapään ulkosyrjän kipu. Pikkusen tutkimissessijon jälkeen on lähes varmaa, että kyse on hermosto-ongelmasta... No toinen juttu on millä siitä vaivasta eroon pääsee.

No siintä tijaknoosista kuitenki ilahtuneena mörskällä keitettii päiväkahvit ja lähettii ulkoilemaan, mie pyörällä ja Ola jalkasin. Rälläsin rantaa pitkin Aromatica puistoon voimailemaan, ja sitte sotkin pitkin kaupunkia ristiin, ja välillä rastiinkin. Kilsoja tuli 17 kappaleen verran.

Mukava täällä on mutkia suoristella ja selkäänsä köykistellä.


2 kommenttia:

  1. Tiedoksi sinne etelään, että vanhasta pressastamme taisi tulla kertaheitolla uusi pressa. Minä hyppäsin eilen aamulla 6.20 Onnibussiin ja ehtoolla olin Vuokatissa. Yritin tänään vähän hiihdellä, mutta raskastahan se on rapakuntoiselle. Nauttikaa siellä auringosta; täälläpäin sitä ei ole näkyvissä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Quatro, kyl täällä koitetaa ajanki HERMOLLA pysytellä, vaikka täällä "syrjäkylällä" asustellaanki. Sinne toivotellaa ja hyviä kelejä ja aurinkoo, vaikka ei se taija paljon piipahella horisontin yläpuolella.

    VastaaPoista