lauantai 2. joulukuuta 2017

Viimosta iltaa

Joopa-joo, kuka vanhoja muistelee sitä kepakolla persuksille. Viime vuoden Torreviejan puolimaratonin juotto- ja syöttöaluetta.

Käytii iltasella viettelemässä viimosta Torreviejan iltaa Uunon mörskän nuoriso-osaston kanssa. Niillä on huomenissa, loppuyöstä Perslantijaan lähtö, ja Uunolla parin päivän päästä. Mukava on ollu, ku pääsivät kääkkää ilahuttamaan. Uuno ei oo ihan jokahisee tiskorientoo osallistunnu, eikä ihan joka toiseenkaa, mut mukavaa on ollu koko ajan.

Käytii Habanerasin Kallen kiinalaisessa, jossa on käyty viimesinä vuosina aina viimene atria nielemässä. Myöhä mäntii sinne liijan aikasee, niinku aina ennenki, ja piti sitä enne käyvä Irlannin miehen ravitsemusliikkeessä yhet irlantilaisittain valmistetut kahvit juopasemassa. Hyväne aika ku oli hyvvää vilposessa kelissä.

Takatullessa oijottii kylän keskustan hikisijä kujia myöten suorinta tietä mörskälle . Väliin mahtu pikku pätkä kilpailuluontosta kävelyyki. Jopa rupes veri kiertämää ja sukkaki kenkäsessä hiertämää, ainaki Uunolla.

Muuta en voi tehä, ku toivotella kaikkee hyvää tulevaisuuteen nuorisolle, joka Uunomörskällä vietti elämänsä alkutaipaleesta jokusen viikon. Kiitos vissiitistä, ja turvallista kotimatkaa....toivoo Uuno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti