lauantai 2. joulukuuta 2017

Mahottoman mukavaa


Viimosia kuvia Uunomörskän kattoterassilta äsken otettuna.

Eilen alottelin jo lähtövalmisteluitani Perslantijaan. Vuosi on ollut tähän männessä huonoimpia miesmuistiin. Uunomuisti on vuotta lyhkäsempi ajanjakso, mutta miesmuisti on jo kymmeniä vuosia ja naismuisti lienee vielä tätäkin pitempi ajanjakso?

Ajelin Jäykimmän Pinomariin ja sieltä ei ilman kahvija oo tarvinnu lähtee juuri koskaan.  Eikä tääkää retki poikkeusta tehnny. Kiitokset taas Kyllikille ja talon isännälle. Siintä kävelin kuuven kilsan matkan mörskälle ja välillä poikkesin Aromatica puistossa venymässä. Sitte oli vuorossa tunnin hierontasetti tuossa puolentoista kilsan päässä. Samalla vein Vielä Kankeemman uuteen kotiin. Senki kyyvittämänä on monet retket rymytty, ja luita rikottu ja hampaitaki lennätetty....no vähänhän se vikuri oli, mutta em muistele yhtään pahalla. Mainijo kulkupeli hintaansa nähen. Jäykin on uusin, mutta miusta huonoin ajettava, ja vieläki vikurimpi ku tuo Vielä Kankeempi.

Tunti mäni siinä mukavasti, vaikka välillä vähän hikijä pintaan pukkasikin kun lähes jokaine lihaksenpaikka oli hellänä. Olin varustautunnu juoksuvermeillä, ja tarkotus oli sessijon päälle vähän hölkätä, mutta sovittii, että ei ehkä kannata heti päälle hikijä nykästä ja niinpä tulin mörskälle vaan muutaman juoksuaskeleen verran kävelleenä. Hyvä oli olotila kuitenkin.

No nyt aamulla sitte kovassa tuulessa ja auringonpaisteessa käväsin viimesiä investointeja tekemässä Kiinanmiehen kaupassa. Sitte mörskälle ja  kohta takasin paanalle....nyt yritin juosta...heh...pitkästä aikaa homma maistu erittäin mukavalta  ja mielusa oli koko yli 5 kilsan kokemus. Masan, LaMatan kautta 332:n varteen ja siitä Aromatica puistoon ja Pariisille.

Parriisin ylimmästä kohasta ku täyvessä auringonpaisteessa ja kovassa myötätuulessa kylällepäin aloin kaahata, piti vaihtaa uunotyyli Vainijon takakenoksi, jotta pysy raskastekone Uunon runko pystyssä ja jalkakäytävän puolella....mahottoman mukavaa pitkästä aikaa....velat oli sastavia...ja muutaki metkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti