sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Veteraanien SM-Maastot, Vöyri. 7.5.2016


Kauko voitti kultaa M-65 sarjassa. Onnea!

Perslantijan tantereella on Uunon tennarit joutunnu tömisemää kiivaasti ei pelkästään vaan juoksun perässä. Kiivasta on ollu kiihyttely, ja monta sotkuu ja solmuu auvottavana näijen parin Perslantijan viikon aikana.


Matti kolmantena M60-sarjassa. Onnea!

Viime lauantaikaan ei tästä poikennu yhtään. Yöllä vähän ennen kahta alottelin matkanteon tuonne Vaasan lähellä olevalle Vöyrin kisapaikalle. Tampereen kautta köröttelin ja välillä pysähyin ja tekasin muutaman satasen hölkän tympäsevän auto-ohjastuksen lomaan. Aamun keli oli pirtsakka ja lämmöt nollan tietämissä, myös itellä.

M60-sarjan Suomen Mestarijoukkue RDS. Onnittelut myös tänne!

Kisapaikalle kerkisin ajoissa ja Kaukon kanssa lähettii hipsimää parin kilsan mittane lenkki kertaalleen läpi osanoton varmistamisen jälkeen.


Riku voitti oman sarjansa M-75. Onnea!

Sitte jo ilmaantu Mattikin huoltojoukon kanssa ja verryttelyki saatiin vauhtiin...tuntu ihan hyvältä. Kateltii siinä tovit muijen juoksuja ja sitte tuli meijänki essiintymisvuoro. Matkana oli M60/M65- lähössä 4km, joka rykästii kahtena kahen kilsan lenkkinä.

Kauko ja Matti fanijoukon ympäröimänä.

Uuno lähti liijan kovalla kyyvillä ensimmäisee ylämäkkee ja hetkosen päästä alko naama punottaa ja jalat mäni vissiin siniseksi liijoista hapoista. Toisella kierroksella ei enää kerinny vauhtii yllä pijellä. Kalkkiviivoilla kuitenki änkesin ohi monivuotisen kilpakumppanin.

Kauko teki mainion juoksun ja tuli lähön toisena maaliin ja voitti M65-sarjan. Matti onnistu myös ja otti pootijumipaikan M60-sarjassa ollen kolmantena. Uuno oli M60-sarjassa sijalla 12.

Joukkuekilpailussa RDS:n joukkue voitti Suomen Mestaruuven Kaukon ja Matin ansijosta...heh...ja Uunoki pääsi siitä nautiskelemaan.

Pyttyseremonijassa meijät julistettii kakkoseksi, mutta myöhemmi hopija muuttu kullan väriseksi. Meille seki kelpasi!

Sitte seremonijoijen jälkee Uuno lähti köröttelemää kohti Kouvolaa...kurkku kovasti kippeenä. Tuloksija en jouva tän enempää repostelemaa.

Kiitokset mukavalle Rovaniemen sakille ja muillekin ystäville mukavasta kisapäivästä, vaikka silmät oli jo aika ristissä Kouvolaan ku vihdoin sieltä kerkisin.

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.

5 kommenttia:

  1. Kiitos Aimo, vaikka Uunoo ei tuosta paljon voi "syyttää". Koitahan jaksella.

    VastaaPoista
  2. Älä siä Uuno vähättele ittiäs, ei mekhän Kaukon kans ois joukkuekultaa saatu iliman sinua. Tulihan se kultalasti perile? :)

    VastaaPoista
  3. Joo...kyllä tuli, mut mitä pitäs sille hopijalastille tehä? Vissiin palauttaa tuonne SAUL:iin. Mukavaa oli taas.

    VastaaPoista
  4. Seuraavissa SAUL:in kisoissa, Iisalmessa tai Tampereella voit palauttaa. :)

    VastaaPoista