tiistai 24. toukokuuta 2016

Lasillinen vissyä

Heposija...

Eilen tuli käytyy juomassa Miehikkälässä lasillinen vissyä. Lasilliselle tuli matkaaa reilut 70km, ja lisähintana sain "takaluvotukseni" ruvelle....heh. Oisko kannattannu? Se jääpi selväjärkisten harkittavaksi. Miusta ei semmosiin harkintoihin ennää ole.

Retken suoritin maastopyörälläni, jossa on semmonen lituskasatula, joka kyllä hinkaaa vähempi satulan päällä viihtyneen persnahkan nilelle jo viijenkympin jälkeen.

Uunon retkestä noin puolet oli asvalttija, vitonen ajokelvotonta mettätietä ja loput vaihtelevaa hiekkapintasta tietä. Tuo vitosen pätkä ois pitänny jättää kokematta ja uskoo maitolaiturin kuppeella ollutta Uunoo vanhempaa miestä, mut Uuno veteli taas itepäisesti omija polkujaan....no perse siitä kärsi ja sitä kautta myös pää...

Takatullessa viimenen 20km oli takalauvotuksella yhtä hyvän asennon toivotonta hakemista. Jos lauvotus on jo vereslihalla ei sitä hyvää asentoo löyvy ensinkään...

No mukava siellä perillä oli pihakiikussa jutustella mukavijen immeisten kanssa, ja tarjolla ois ollu muutaki ku vissyy, mutta miulla oli reppu pullollaan omija evväitä, enkä enempää halunnu toisten urakoita häiritä.

Kyl tää tästä, ku malttaa pysyy pystyssä, eikä liikoja istahtele...

2 kommenttia:

  1. Missä päin Miehikkälää olet liikkunut? Nimim.Ex-miehikkäläläinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kohde kuuluu vissiin Lapjärven kylään? Varma en oo, mutta Matalajärven itäpuolella Mokoniementiellä.

      Poista