tiistai 25. marraskuuta 2014

Urakka

Nyt pukkasi uunolle melkosen urakan. Benidormin kisasta tuli jokaiselle 1,5 litraa kananjalkalientä. Purkissa oli aikasempien litran pakkausten lisänä nyt korotettu reuna ja puolen litran lisä....voi perhana.


Mie tuolle Olli-kämppikselle oon koittannu puhheilla perustella ja rautalangastaki väännellä kananjalkaliemen hyviä ja terveellisiä puolija, mut menestystä uunon puhheilla ei oo liojemmin ollu. Aina ku mie liemipurkin aukasen, kämppis siirtyy eri huoneeseen nenäänsä pijellen tai parvekkeelle auringon palvontaan.


Nytte mie saan juuva tuon koko kolmen litran satsin viikossa, eli lähes puoli litraa päivässä HYVÄÄ ja JUOKSUVAUHTIA PARANTAVAA KUNTOJUOMAA....luulisi nyt ens viikonvaihteessa Montesiinossa kymppi kulkevan?

2 kommenttia:

  1. Oohan nyt varovainen sen liemes kanssa. Eikös se Montesinosin reitti ollu aika mutkanen, nyt jos sinä hurjiinnut sitä lientä urakalla lipittämmään, niin sehän antaa siivet niinku Red Bull ja sillo tulloo kiire sikaneita kattaillessa. Teällä jo laakut levällään olkkarin lattialla, jabadabaduu :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa vähäsen siltä, että siellä jo lievää matkalämpöö lykkää niskoille? No hyvä että pääsette sieltä kärvistelemästä vähäse valosampiin ja lämpösempiin keleihin. Kyllähän nuo mutkat Montesinosin kujilla vähän hirvittää tuon kuntojuomakuurin jälkeen. Kämppis kyllä on jo povaillu, että muuta vaikutusta liemellä ei oo ku se, että housujen ja persuksijen pesu lissääntyy jo ennen viikonloppua....no katotaa...

    VastaaPoista