maanantai 24. marraskuuta 2014

XXXI Medio Maraton y 10K Benidorm. 23.11.2014.

Myöhän käytii eilen kolmen miehen köörillä Benidormissa kisailemassa. Mikko tuli "roskikselta", eli meijän mörskältä miut ja Ollin hakemaan. Lämpötila oli jo puol kuuvelta kohonnu +18 asteeseen, ku nuo ilman virtaukset on nyt ollu usijamman päivän tuolta Afrikan suunnilta.


Mikko osallistu 10km:n kisaan ja Olli ja mie puolikkaalle. Auto saatiin lähelle lähtöpaikkaa, mut Mikon lähtö oli puol tuntia ennen meijän tarttija ja oli vähäsen kiire.


Homma hoitu kuitenki lähtöpaikalla jouhevasti, ja Mikkoki kerkesi ajoissa tarttiin. Sitte jo kohta oliki puolikkaanki lähtö ja kellot kuumina hipelöinnistä ooteltii lähtölupaa myöki. Lämmintä oli +20 ja pilvipouta ja tuulta 2m/s.


Sitte päästii karsinasta myöki irti loivaan myötämäkeen. Mie pijin kuumakalleni kylmänä ja lähin rauhassa liikenteeseen. Kahen kilsan tasamaan jälkeen lähettiin reilun 3 kilsan ylämäkipätkälle. Keskivauhti oli jossaki 4:25 pinnoissa ylämäjen päällä eli ihan ok vauhtia. Sitte tultii samaa reittiä myötämäkeen ja Olli mäni ohitte jossaki 7km:n kohilla. Mie ohitin kuitenki hetken päästä Ollin ja muutaman hetken sitä paikkaa pitelin. Ylämäjen jälkeen tasapätkällä Olli sitte mäni taas ohitte ja rantaanpäin ku sitte laskeuvuttii jyrkähkö alamäki tultii liijan kovalla kyyvillä, ja reisijä junttasi juntturoihin. Tasasella rantapätkällä Olli taas eellä ja mie välillä. Sitte jossaki 18 kohilla Olli eelle. Manailin ja pelkäsin iteksee, jos tuo alun ylämäkipätkä reittiin vielä sisältyy, mutta ei onneksi sisältynny...


Jossaki 19km:n kohilla mänin Ollin ohitte ja porukalla muutama muu "kaljupääsarjalainen" ohiteltii ennen maalia. Loppusuora vejetää sitte "tarpeeks jyrkkään" ylämäkeen ja koville otti maaliin pääsy. Koko matkan samoja vauhteja kovaäänisesti "läpsytteli" koko matkan veteraanijuoksija varvaslipareilla! Melkonen ukko!


Mie olin omaan juoksuun ja Ollin apuun varsin tyytyväinen. Ilman Ollia aika ois ollu vähintään minuutin huonompi. Nytte aikani 1:33:24 riitti Veteraano F- sarjan (M60) kakkoseksi. Olli oli 9 sekuntia miun perässä, ja oli Veteraano G- sarjassa (M65) 3. Ollillahan ei oo kisoja vielä takana yhtään, joten mänö on vielä "harjotteluluontosta". Mikko oli 10km:n matkalla Veteraano C- sarjassa 13. ajalla 46:03.


Kiitos Mikolle ja Ollille mukavasta kisapäivästä!


Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti