torstai 12. joulukuuta 2013

Uunon vaihtoviikot


Kovasti on tullu vaiheltua kaikenmoista Perslantijassa oloni aikana viime viikkoina....ja Se on syönny Uunoo ja Uunon muutenki jo nykysin niukkoja voimavaroja.

Hevoseen on vaihettu uus lamda-anturi ja kaasuläpän asennonkyttäysanturi. Vielä en oo rahoja siitä syystä kuitenkaan vaihellu, mutta sekin aika koittaa lähiviikkoina.

Mörskän lämmitysjärjestelmään vaihettiin jälkikasvun avustamana uus WC:n lämpöpatteri kaikkine lisäromppeineen, ja senjälkeen joutu vaihtelemaa pumppujen säätöarvoja ja muutaki mukavaa puhdetyötä pakkasöiden iloksi.

Forerunnerista sittu Sitte paristo, ja harkitsin siihen paristonki vaihtoa, mutta Sitte vaihoin kokonaan uuteen tyyppiin eli 610-malliseen. Sitä oon muutaman päivän nyplänny, ja tyytyväinen oon ollu kaikkiin sen ominaisuuksiin.

Kaiken muun tässä mainitsemattoman lisäksi yritin vaihtaa myös veroprosenttiani ja lopuksi verotoimistoa, mutta näissä kahessa en oo onnistunnu vielä....samalla reissulla onnistuin kuitenkin vaihtamaan omaa ja virkailijanki naamataulun väriä ja ne molemmat useampaan otteeseen....värit vaihteli vaaleenpunasesta violettiin meillä molemmilla....heh....mahtavaa on ollu mukana olla näillä UUNON VAIHTOVIIKOILLA.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti