lauantai 23. helmikuuta 2013

Käynny eilen parturissa

Kyl on saannu taas nauraa ittensä ja vattanahkansa kipijäks ja nyt alkaa näyttää pahasti siltä, että Uuno on koko kylän viimonen jymäytettävä eli pitkäletti.

Tuo miun mainijo kämppäkaverini oli "KÄYNNY EILEN PARTURISSA" eli nylykenny päälakensa puhtaaksi jollaki vekottimella?

Hommaa Se ei ihan yhellä kertaa pystynny kokonaan päätökseen viemään liijallisen verenvuodoon takija ku välillä oli pitänny latvukseen tulleita irtolepareita kursija teippilöillä ja rihmoilla verenpitäväksi.

Kämppis oli innoituksen ko. Hommaan saannu noista eilen julkaistuista Pohjois-Korean sallituista tukkamalleista, joita oli miehille 10 kappaletta.

Tuossa vertavuotavassa, puoliksi ajellussa välivaiheessa "kampaus" ei kyllä miusta muistuttannu niistä kymmenestä ainuttakaan, vaan miun mieleen tuli lähinnä petolintu ja sen joku alempana takaa oleva osasto.

No nyt pitkäkestonen työ saatettu loppuun ja malli on ehottomasti siisti, vaikka Pohjois-Korean poikien mallistosta sitä ei taija vieläkään
löytyä?

Keskenerästä ja välivaiheessa olevaa työtähän ei sais muutenkaan arvostella...

Kipasin aamulenkillä tuolla luonnonpuistelualueen ja La Matan välisellä aukiolla. Juoksukilsoja kerty vajaat 4 ja kävelyä pikkuse reilummi. Seuraavassa löytyy linkki muutamaan kuvaan, jotka räpsin riemurasialla:

https://skydrive.live.com/redir?resid=766F09BA4CC4EA66!302&authkey=!AMaqNzVWT23fM6E

Iltapäivällä lompsittiin keskustaan aallonmurtajan kuppeeseen hakemaan kilpailunumerot ja komija kisasäkki, joka pullisteli kaikenmoista tarvekampetta ja muonaa

Jos jotaki kiinnostaa tuo huomenna juostavan Torreviejan puolimaratonin reitti ni siihen löytyy vastaus seuraavasta linkistä:
http://www.chiplevante.net/2013MMTORREVIEJA/index2.asp

2 kommenttia:

  1. Sain tosiaa innoituksen Pohjois Korean hiusmallistoista
    Olen aina ihannoinut Pohjois Koreaa, aina kun sieltä on TV kuvaa näytetty lapsia on ollut hienoissa kuteissa tanssimassa ja laulamassa, ja kaikkialla on ollut siistiä puhdasta ja kaunista.
    Samoin se urheiluvalmennuksen taso eikös se edesmennyt hallitsijakin Kim Jon Ili tehnyt kovempia tuloksia lähes kaikissa lajeissa, kun täällä muussa maailmassa, vaikka oli jo vanha mies.
    Mutta taisi vain se Koreankansalaisuus anomukseni tyssätä tähän epäonnistuneeseen tukkamuotoiluun, ei täytä standarteja tää mun nuppi.
    Tosin parturini sanoi että jatketaan muotoilua jahka saadaan verenvuoto tyrehdetyksi.
    Tässä voin vihjaista että kiinalaisenkaupan 10 centin partakone mallia käsihöylä ehkä ei ole tukanleikuuseen se paras väline.

    VastaaPoista
  2. Jep...tuo homma nyt selvisi myös jymähytettävälle pitkälettiselleki ja viimesestä lauseesta selvis Se syy miks eile kyselit sinne yläkertaa sitä laastarija ja neulaa ja lankaa lainaksi...jatketaa samaan hyväks jo moneen kertaan todettuun malliin...

    VastaaPoista