perjantai 5. marraskuuta 2021

Uunon Covid- katsaus Espanja/Suomi

 

Kuva eiliseltä pyöräretkeltäni.

Kattelin taas noita Virona-koruksen lukemia, joita ihan huvikseni kyl seuraan lähes päivittäin. Sen suurempia hekumoita en kyl lukemista enää jaksa ottaa. Kuitenkin Suomen kannalta lukemat ei oikeen hyvältä näytä. 

Seuraavassa viimesimmät ilmaantuvuuslukemat Suomessa ja Espanjassa, jotka Uunosen kannalta on tärkeimmät:

Suomi:                 150
Espanja:                44

Uunon elinpiirin lähialueet:

Suomi
Uusimaa:            213
Kymenlaakso:   100
Etelä-Karjala:      80   

Espanja
Alicante:              41
Murcia:                39      
Albacete:             19      

Lähdeviittauksia ja muuta en nyt jaksa tähän laittelemaan ruveta, joten lukemat on vaan Uunotakuulla oikeansuuntaiset, ja kannan täyden "poliittisen vastuun" niistä (eli en mitään vastuuta lukemien oikeellisuudesta jaksa, enkä rupia niistä kantamaan).

Ylläolevassa listassa Murcia lienee itsehallintoalue, ja Albacete on maakunta, joka on tästä Torreviejasta pohjosen suuntaan. Torreviejahan kuuluu Valencian itsehallintoalueeseen.

Kolmatta rokotusta Uuno tuskin Suomesta saa ennen tänne mahollista paluuta, mutta senverta selvitin asiaa, että Andalusia ja Valencia olis tehny päätöksen, että kolmas rokote annetaan myös "extranjeroille", jotka on yli kuukauden Espanjassa. Eli se mahollisesti hoitusi myös täällä? Vaatii vissiin kuitenkin paikalliseen terveyskeskukseen ilmottautumisen. No sen kyllä kuntoon hoitelen, ja vietän mielihyvin La Loman terkkarissa elämää ja espanjaa opetellen vaadittavan tovin, mikä aika se sitten lieneekään?

Uunolla olis kyl tarkotus palata Torreen tammikuun ekalla viikolla, jos joku elämää suurempi asia ei esteeksi kasva. Se, että pääseekö Suomesta edes matkustamaan Espanjaan on kysymysmerkki tuon Virona-koruksenki takia?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti