sunnuntai 23. helmikuuta 2020

Valvontakomissio

Näissä maisemissa hiippaillessa sielu saa rauhaa, vaikka joskus yläkopassa muunkinlaiset ajatukset jauhaa.

Mörskällä toimiva "valvontakomissio" joutu nyt olemaan hommissa lähes koko yön. Unet jäi koko komissiolta olemattomaksi.

Aamullahan meillä on reilu tunnin mittanen tukat-pystyssä-ajelu esissä, kun lähetään nelistelemään neljän hengen voimin tuonne Murcian taakse Molina de Seguran takana olevaan Los Olivosin kaupunginosaan Uunon ohjastaessa "viistasasta" Hiivattia... Heh, ennakoitavissa tiheä tunnelma pollessa, ja perillepääsyn puolesta ei vetoja kannata lyöskentelemään käyvä.

Tarkotus on kanttailla tuttua Bigastro-Hurchillo-Arneva reittiä, ja jatkaa "putkilinjan" viertä edelleen Santomeraan, ja loppu sitte "käsikopelolla" ja alligaattori-ohjauksella perille. Hiivattiin otetaan niin paljon navigointivekottimia, kun sinne neljän hengen lisäksi vain sopii.

Edellinen viikko oli liikehtimisen kannalta aktiivinen, mutta illalla yläotsikkoon alko taas käsiin vanhenevalla käppänällä hiipiä ajatuksia, joille ei mitää ole tehtävissä, eikä niitä siten paljon mietiskelläkään kannattasi järki-ihmisen, eikä varsinkaan Uunon.

Lisävahvistukset oli kanniskellu valvontakomissiolle tulijaisiksi kahvii ja hillasatsit, jotka hoijeltii helttoihimme vanilijajäätelön voimin. Uunolle tuli myös uuvet retongit, mitkä on kyl tänää niskoille kiskottava, ja testiin otettava.

Aamulla keli on vilponen, mutta päivällä luvassa hellerajan tuntumaan nousevaa lämpötilaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti