keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Lärvi turvoksissa


Lärvi turvoksissa ja pillerit suupielissä oottelen aamun valkenemista...unta ei tarvi silmille ootella. Senverta "ratevaa" on Uunon nykyhetken olotila. No johan tässä on tänäki vuonna nukuttu monta yötä ja kertaa.

Onneksi on tuo Torren matka jo tilailtu itelläki syksyksi. Se pitää vielä kääkän mielen jotenki aisoissa, ettei masennu maan rakoon ihan tykkenään.

Juoksemisesta on turha haaveilla useampaan päivään. Rääkätä ei itteesä sais viikkoon. No kyllä jo tänään aattelin pyöräilyy, mut ajatus mäni kateisiin pilleripyörityksen taakse. Kyllähän nuo nokkaontelot nyt näillä ylimääräsillä reijillä tuulettuu muutenki. Pyörä vois olla liijan tuulettava laji nyt Uunon nokalle?

Mie jatkeskelen tätä lupsakkaa aamuvalkijan ootteluu...

2 kommenttia:

  1. Kuva on hieno, muuten otan osaa. Mullakin tunki tänään lähes kuukausi sitten tehdystä hampaankolosta vielä yhden terävän hampaanpalan pintaan. Kaivelin sen työmaalla omin sormin ylös ja kyllä kieltämättä helpotti, vaikka verta tulikin aika reippaasti. Oli viimisen viikon pistänyt ikävästi ja tuntu että menee toipuminen huonompaan suuntaan. Nyt on helpottunut ja aika hyvä olo. Saatan jopa sen kunniaksi ottaa lasin viiniä illalla ja vaimon kanssa. Tai sitten ilman vaimoa...
    Koita pärjäillä, kuukauden päästä ehkä helpottaa. Tietää Pate.

    VastaaPoista
  2. Jep...siellähän on pieruvirman puolesta hyvät työkalut omatoimiseen hampaanhoitoonkin. Onko jo hammashoitoki siirtynny omatoimiseksi? Onhan siellä myös monitaitonen henkilöstö, että tuommoset operaatijot kyllä hoituu ripijästi ja näpsäkästi. Viinin otto kannattaa kyl aina....siipan kanssa tai ilman ja Paten tietämystä en kyl eppäile. Sinne ja tsempit!

    VastaaPoista