maanantai 22. kesäkuuta 2015

Uneksinta ei onnistu

Ei tullu uneksimisesta tänä yönnä juur mittää. Vajaaksi jäi ja pahasti. Senverraan tuo puolentoista tunnin hiippailu taas sai vanhan konehuoneen sekalle. Neljään ja puoleen tuntiin jäi unet.

Ruunan huoltotoimenpije meinasi kokonaan unehtuu. Puol kuuvelta oli kello soimaamassa, mutta heräsin pari tuntija liijan aikasin. No nytte on peli pelattu ja on jo niin valosaa, että silmämunuvaisija ei enää kiinne saa pysymään. Kylmän kahvikupposen jo helttoihini heittelin ja ruppeen kerräilemään lenkkirättejä Kuovolaan konepesuun.....ja tänne heti takasin ku ruuna on huoltoleimat kantakirjaan saannu...

 










WeeCeen taidenäyttelyssä voipi viihtyy pitemmänki tovin suuremmankin hädän taltuttamisessa.

4 kommenttia:

  1. Vähän ihmettelinkin kun Uunoa ei Jannen iltalenkillä näkynyt. Olihan siellä hienot puitteet kisalle, vaikka mulla ei juoksu tällä hetkellä mihinkään kuljekaan. Jatketaan harjotuksia.

    VastaaPoista
  2. Joo ei ollu mahollista eikä mitään intoo tuon Forssan jälkeen lähtee kisaamaan...Mikkelissä ehkä seuraavan kerran ja sitte on taas ehkä esissä oman rungon remontointia? No katotaa mitä tuleman pitää...keykäsiä lenkkejä sinne ja mukava ois vaikka Torressa taas nähä?

    VastaaPoista
  3. Juu, eiköhän Torressa nähdä, mutta tuskin ensi talvena. Tsemppiä kisoihin ja runkoremonttiin!

    VastaaPoista