perjantai 1. elokuuta 2014

Iitti-hölkkä, 31.07.2014. Tulokset


Kipasin Luumäjeltä eilen kotija, ja tänää sitte Iitti-hölkkään. Hölkkähän on kyl yks parhaista Perslantijan ja lähiseuvun tapahtumista, kun huomijoijaan edulliset osanottomaksut, järjestelyt, lasten kisat ynnä muu souvi.

Uunolla, ja hepalla ei taas yhteistyö lähtijessä pelittänny, ja kova ukkosmyrsky oli päällä, ja olin lähes varma, että kisoja ei järjestetä ollenkaan. Siinä vaiheessa, ku konin kuskinpuoleine pyyhkijän sulka kaatosateessa junttasi ittesä sivupeilin väliin jumiin, ja jouvuin repsikan puolelta niskat vinossa ratsuu ohjastamaan, hetken aattelin, että käännyn takasin, mut onneks en jären ääntä nytkään kuunnellu, vaan onnellisena kanttailin kolmen tonnin tyhjäkäynnillä Ravilinnan parkkipaikalle.

Sittehän saje lakkasi, ja kolmen kympin lämmöistä viileni +23 asteeseen, 5m/s tuulta ja pilvinen, 60% kosteutta.

Sitte jo Uuno ja muutki 5km:n ja 10km:n juoksijat pääs irti ja nilkuttelemaa maalija kohen. Alussa kyyti oli taas kylmää, ja Uunoo alko huimata, ku kelloo mulkasin (avg 4:08), ja jarrasin vähäsen.

Kummitus Esa, Katri, Auvo ja Soini oli pikkuse miuta eellä, mut sitte vähäse saavutin ja ennen puolta väliä mänin ohitte. Vähän kyl parin kilsan päästä alko tuntumaa, et oliko taas vika tikki koko kohellus, mut jatkoin vielä suht mukavasti.

Sitte Esa sai jossaki seiskan kohilla miut ja lastenvaunuja koko matkan työnnelleen juoksijan kiinne. Siinä mäntii neljästää alamäkkee, lapsi ja vaunujen renkaat kitisi, Uunon takalauta rutisi, Esa ja vaunun työntelijä huokailivat muuten vaan liikunnallisen ilon tiimellyksessä.

Esa jätti Uunon, mutta sitte ku raviratalle tultii eessä näky tuttu selkä, joka kuulu Hannu Honkaselle. Kovasti yritin vielä sorkkija vaihelootasta kirivaihteita essiin, mutta tarpeeksi nopijasti ei niitä jo lähes tyhjästä lootasta löytynny, ja Hannu oli miuta ennen maalissa.

 
M60 sarjan voitti ylivoimasesti Markku Tonttila, joka yli-ikäsenä näytti lootan paikan meille "keskenkasvusille". Hannu oli kakkonen, ja Uuno kolmonen. Heti Uunon perrään tuli sitte Auvo ollen ko. sarjan nelonen.

Kotkan kisassa Uunoo vaivannu "perälautaongelma" ei onneksi pientä ääntelyy kovemmaksi yltynny täl kertaa, ja olosuhteet huomijoijen tää oli viime vuotta pikkusen parempi suoritus "raihnaukolta".

Eritoten Askolle ja Satulle jaksamisija. Kaikki kaverit ollaan varmasti hengessä mukana. Juha oli myös palleilla sarjassaan kakkosena.

MUKAVA OLI TAPAHTUMA, JA MUKAVASTI OLI VÄKEEKIN PAIKALLA....ENS VUONNA NÄHHÄÄN, JOS EI SOKEUS OO YLLÄTTÄNNY, EIKÄ MUUKAAN TAUTI VIELÄ KAATANNU...

TULOKSET LÖYTYY TÄÄLTÄ.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti