lauantai 5. huhtikuuta 2014

Mikkelin talvisarjajuoksu 7/7. 5.3.2014


Tänää käin kyykkäämässä lävitte Mikkelin viimesen talvisarjajuoksun. Kelihän oli kovasti tuulinen n.6m/s ja lämpötila +8 asteen tietämillä.

Koko talven olin päässy nautiskelemaan Iberian Vauhti Viruksen (IVV) mukanaan tuomasta hyvästä juoksuvireestä, mutta jo viikon Perslantijassa oleskelun aikana oli runkooni tarttunnu Perslantijan Etana Tauti (PET).

Alun 800m vejin keskivauhilla 4:07 ja kilsan kohilla 200m:n ylämäjen päällä keskivauhti 4:22. Kolmen kilsan kohilla 4:09 keskivauhti, ja loppu oliki sitte Etanatauvin mukasta löysää lötkyttelyvä ja vauhin hiipumista maaliin saakka.

Kaasalaisen Antti juoksi komijasti ennätyksensä, ajan ollessa alle 40 minuutin. Uuno sai itellee ajan 43:27 keskivauhin ollessa 4:21, puolvälin aika 21:30.

Ainut oikija toimenpije on nyt piilottaa kaikki tennarit, riskirikoot ja urheiluvekottimet koko kiinteistön aluvelta ja vietellä muutama välihousupäivä, ja yrittää katolta voltin heittoo takaperin höystettynä muutamalla kierteellä....

No ehkä nyt ei sentään, mutta tyytyväine ei voi olla...vaivaako jo kisaväsymys? Kisojahan on ollu kovasti jo reilun vuoden verran, vai onko Uuno tullossa jo vanhaksi?

Tulokset laitan kuitenki TÄNNE, kun ne ilmoille ilmaantuu.

2 kommenttia:

  1. Elä uuno heitö ainakaan urhonhyppyö niskat taittaen. Sie oot kilipailu niin paljon, että pikku huili ja taas lähtee ja vanahuutta et oo nähnytkään. Täällä oli tänään sitten perhanan lämmintä +28 ja silleen, mutta eilinen massapäivä kostautui, juoksu 2h ja pyörä2h ja pyörällä intoivuin vielä iskemään kovaa lopussa. No tänään pientä lenssun poikasta, pitänee katella nyt vähän ja ottaa veteraanosia. No, hyvä leiri tämä on jo ollut:) Telkkari

    VastaaPoista
  2. Joo, sillee meinasin tehä, ja heh...urhonhypyn jätän oottelemaan huonompija hetkijä...mukava kuulla, että tarkenee, ja oot iteki ollu leiritykseen tyytyväine ja keräilly kovasti "massaa"...ja Veteranos on nimensä veronen lääke...

    VastaaPoista