maanantai 23. syyskuuta 2013

Kamelina, kaikki kyttyrät täys

Tänää on taas talsittu vakiosatsi Eli parikymppijä mittariin. Aamulla juosten 8km lenkki ja sitte jalka-/pyöräpelillä Concordialla sijaitsevaan Suomi-seuran päämajaan pullakahville. Siellä oli avajaisseremoniat ja kuoharilasilliset tuli meillekki kylkijäisiksi ja seuran puhheenjohtajan kättelyt kanssa.

Senverta on jo Uunonki nahka likkaantunnu, että takalauvotuksesta EI sitä värin perusteella erota, eikä ehkä hajunkaan. Tännää KU Lidlin nurkilla Rouva-uunoo ulostautuvaksi oottelin Uutukaisen kanssa, ulkopaikkakunnan espanjan eläjä kysy Uunolta vissiin, että missä on Commercial Centro Carrefour....heh, miehän siihe vastasin lähes täyvellisellä espanjan kielellä, että "Carrefuur es aljii" ja viittilöin Habanerasin taakse. Eläjä siihe lisäs "Muutsot" ja "Graatsijat" ja Mie vielä "De nada" niinko asijaan kuuluu. Iteksee Olin rinta melkosella rottingilla hetkosen.

Rottinki kyllä Katos KU Rouva-Uuno tuli isojen bolsijen kanssa kaupasta ja Mie pääsin siitä loppumatkan olemaa kamelina, kaikki kyttyrät täys, painosta päätellen pääosin juomapuolen kamaa.

Mörskän etuterassilla saapi mainijosti kahvit kiehautettua pöyvällä ilman sähköö ja yläterassin varastossa on hyvä ottaa löylyt, vaikka siellä EI kiuasta ookkaan....heh, metkaa meininkijä....

Yläterassin kiukaaton sauna, jossa irtovaa kipakat löylyt...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti